GeForce NOW Ultimate alınır mı?

Emirbeyq

Hectopat
Daha fazla  
1 günlük performance hesapta Rust ve CS:GO oynamayı deneyimledim ve memnun kaldım, ultimate mi yoksa performance mı almalıyım buna karar veremedim. FPS 144'e çıktığında internetimin performansı ne derece etkilenir ve bunu kaldırabilecek bir seviyede mi, bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler.
1762982575008.png

Son düzenleyen: Moderatör:
1 günlük performance hesapta Rust ve CS:GO oynamayı deneyimledim ve memnun kaldım, ultimate mi yoksa performance mı almalıyım buna karar veremedim. FPS 144'e çıktığında internetimin performansı ne derece etkilenir ve bunu kaldırabilecek bir seviyede mi, bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler.
Eki Görüntüle 2603401
Ben de sırf Rust oynamak için dün gece GeForce Now Ultimate aboneliği aldım. En azından bir PC toplayana kadar idare etsin diye düşündüm. Yaklaşık bir saat denedim ve genel olarak memnun kaldım. Evdeki internetimde ara sıra ping kaynaklı droplar oluyor bir anda oyun takılıyor 2-3sn sonra düzeliyor , görüntü bir anda çamura dönüyor, 1-2 dakika sonra düzeliyor. Ancak FPS konusunda hiç sorun yaşamadım.

İnterneti iyi olan bir yerde test ettiğimde sonuçlar gayet iyiydi akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. Fakat görüntü olarak pcdeki hissiyatı tam olarak vermiyor ya da belki de ben psikolojik olarak öyle hissediyorum bilemiyorum. ama benim için kafi ve gayet oynanabilir seviyede.

Ekran Resmi 2025-11-13 12.20.25.png

Bu internet Mbps değeriyle, 2500x1600QHD çözünürlükte ve ultra ayarlarda, 400 aktif oyunculu bir sunucuda 15 dakikalık Rust oynadığımda sonuçlar şöyle:

Ekran Resmi 2025-11-13 12.36.04.png

Sadece tarayıcı üzerinden oynadım belki GeForce Now masaüstü uygulamasında performans farkı ya da başka bir durum vardır bilemiyorum. Eve geçince 35 Mbps internetimle test edip bu değere sahip arkadaşlar için bilgilendirme amaçlı ekleme yapacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı