Çözüldü Ultimate Gamepass olmadan Online oynamak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
Çünkü Gamepass seçeneklerine girdiğimde "Ultimate Gamepass" özelliğinde çok oyunculu imkanı gibi bir şey yazıyordu. Bir de bazı yerlerde Xbox Live olmadan çok oyunculu oynanamaz diyor. Müşteri hizmetiyle de görüştüm oynayabilirsin dedi. Umarım oynanıyordur.
Büyük bir ihtimalle Live Gold'dan bahsediyorsunuz. Live Gold, özetle Xbox'ın PS Plus'ı. Bu olay PC'yi etkilemiyor.
Çünkü Gamepass seçeneklerine girdiğimde "Ultimate Gamepass" özelliğinde çok oyunculu imkanı gibi bir şey yazıyordu. Bir de bazı yerlerde Xbox Live olmadan çok oyunculu oynanamaz diyor. Müşteri hizmetiyle de görüştüm oynayabilirsin dedi. Umarım oynanıyordur.

Büyük bir ihtimalle Live Gold'dan bahsediyorsunuz. Live Gold, özetle Xbox'ın PS Plus'ı. Bu olay PC'yi etkilemiyor.

Çözüm
"Gamepass for PC" aldım. Peki Gamepass ile "Forza Horizon 4" oyununu çok oyunculu oynayabilir miyim?

Merhabalar farklı bir konu açmak istemedim. Az önce PC sürümüne bende abone oldum zira sanırım tekrar 200 lira bir ücret ödeyerek FH4'e sahip olabiliyorum yanlış mı anlamışım oyun ücretsiz değil mi abone olunduktan sonra.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı