Ben de bilmiyorum. Sadece Arkadaş öyle çözdüğünü söylemiş. Fayda eder mi bilmiyorum.Evet denedim telefondanda denedim olmadı.
Bir daha deneyeyim.
350 GB oyun siliniyor herhalde.
Ben de bilmiyorum. Sadece Arkadaş öyle çözdüğünü söylemiş. Fayda eder mi bilmiyorum.Evet denedim telefondanda denedim olmadı.
Bir daha deneyeyim.
350 GB oyun siliniyor herhalde.
Ben de bilmiyorum. Sadece arkadaş öyle çözdüğünü söylemiş. Fayda eder mi bilmiyorum.
Yok yine düzelmedi.
Başka hesaptan maalesef alamazsın hocam. Sadece o hesapta olan oyunlar paylaşılabiliyor.Yok yine düzelmedi.
Farklı bir hesaptan abonelik açıp alsam sıkıntı olur mu?
Başka hesaptan maalesef alamazsın hocam. Sadece o hesapta olan oyunlar paylaşılabiliyor.
Live Gold oyunlarından mı bahsediyorsunuz yoksa mağazadaki oyunlardan mi?Galiba yanlış anladım 2. hesaptan bu oyunları alsam oturumu o hesapla açıp oyun oynasam.
Live Gold oyunlarından mı bahsediyorsunuz yoksa mağazadaki oyunlardan mi?
Live Gold ve Game Pass Ultimate avantajları maalesef diğer hesaplardan kullanılamıyor. Bu avantajlara sadece ana hesap erişebilir. Yani Live Gold indirimdeki oyunları ana hesap dışındaki hesaplar maalesef alamıyor.Live Gold indirimindeki oyunları ana hesabım giriş Xbox'u olacak.
Live Gold ve Game Pass Ultimate avantajları maalesef diğer hesaplardan kullanılamıyor. Bu avantajlara sadece ana hesap erişebilir. Yani Live Gold indirimdeki oyunları ana hesap dışındaki hesaplar maalesef alamıyor.
O zaman geçerli olur.Diğer hesaba 1 aylık Live Gold alacağım oyunları satın alıp aboneliği iptal edeceğim.
O zaman geçerli olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.