Ultimate üyeliğim var ama Live Gold ayrıcalıklarını kullanamıyorum

Bu arada benimle iki gündür çok ilgilendinçok teşekkür ederim.
Ne demek hocam. Bu arada sizin yaşadığınız sorunla ilk defa karşılaştım. Yani gerçekten ilginç bir sorun.

En kötü başarımları kazanamam başka bir şey olmaz herhalde ne dersin.
Başarımları kazanırsın hocam. Yanlış anlamadıysam siz başka bir hesaba Live Gold alıp oradan indirim yoluyla GTA V alacaksınız. Sonra ana hesabınıza dönüp oynayacaksınız. Bu şekilde yaparsanız başarımları açabilirsiniz.

Bu arada oyunu paylaşmanın iki yolu var. Birincisi siz oyunu aldığınız hesabı giriş Xbox'ı yaparsınız ve direk ana profilinize dönüp oynarsınız veya Giriş Xbox'ı sizin ana hesabınız olarak kalır fakat oyunu oynamak için her seferinde oyunu aldığınız profili açıp ana hesabınıza dönüp oynarsınız.

Bunun için bu konuyu inceleyin hocam.

Bende de aynı sorun mevcut, Live Gold indirimleri hiçbir şekilde aboneliğe yansımıyor. Müşteri hizmetleriyle de görüştüm ama onlar da bu sorunun farkında olduklarını ve üzerinde çalıştıklarını söylediler. Yani sorunu şu an için çözemiyorlar maalesef. Ben şöyle bir çözüm bulabildim: Oyunları tarayıcı üzerinden sepete ekleyince indirim uygulanmış oluyor. Bu şekilde ödeme yaptım ve sorunsuz bir şekilde oyunu edindim.

Bende de aynı sorun mevcut, Live Gold indirimleri hiçbir şekilde aboneliğe yansımıyor. Müşteri hizmetleriyle de görüştüm ama onlar da bu sorunun farkında olduklarını ve üzerinde çalıştıklarını söylediler. Yani sorunu şu an için çözemiyorlar maalesef. Ben şöyle bir çözüm bulabildim: Oyunları tarayıcı üzerinden sepete ekleyince indirim uygulanmış oluyor. Bu şekilde ödeme yaptım ve sorunsuz bir şekilde oyunu edindim.

Tarayıcıda euro ile ödeme istiyor ben başka bir hesaba satın aldım onun ile oyuyorum.

Ne demek hocam. Bu arada sizin yaşadığınız sorunla ilk defa karşılaştım. Yani gerçekten ilginç bir sorun.

Başarımları kazanırsın hocam. Yanlış anlamadıysam siz başka bir hesaba Live Gold alıp oradan indirim yoluyla GTA V alacaksınız. Sonra ana hesabınıza dönüp oynayacaksınız. Bu şekilde yaparsanız başarımları açabilirsiniz.

Bu arada oyunu paylaşmanın iki yolu var. Birincisi siz oyunu aldığınız hesabı giriş Xbox'ı yaparsınız ve direk ana profilinize dönüp oynarsınız veya giriş Xbox'ı sizin ana hesabınız olarak kalır fakat oyunu oynamak için her seferinde oyunu aldığınız profili açıp ana hesabınıza dönüp oynarsınız.

Bunun için bu konuyu inceleyin hocam.

Hocam iyi günler size bir soru sorabilir miyim?

Cevaplayabileceğim bir soruysa sorun hocam. Yardımcı olmaya çalışırım.

Witcher 3'te benim nefes barım yok hocam kayboldu suya girince anında canım azalmaya başlıyor en eski kaydı yükleyeyim diyorum onda da aynı sorun var böyle olunca da bazı görevleri yapamıyorum yeni oyun başlatayım desem 50 saat oynamışım o kadar emek boşa gidecek bunun bir çözümü var mı?

Witcher 3'te benim nefes barım yok hocam kayboldu suya girince anında canım azalmaya başlıyor en eski kaydı yükleyeyim diyorum onda da aynı sorun var böyle olunca da bazı görevleri yapamıyorum yeni oyun başlatayım desem 50 saat oynamışım o kadar emek boşa gidecek bunun bir çözümü var mı?
Witcher 3 ile hiç alakam yok hocam. Ayrı bir konu açmanız daha iyi olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı