Sylvestre
Megapat
Daha fazla
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Tam zamanlı AutoCAD kullanmıyorum. Kullanmam gerektiğinde çoğunlukla basit 2 boyutlu veya nadiren 3 boyutlu küçük çizimler yapıyorum. Bu sebepten dolayı alacağım laptop neredeyse tamamen gündelik amaçlarda kullanılacak. Evde şu an kullandığım masaüstü bilgisayardan başka bilgisayar olmadığı için bir an önce bir dizüstü bilgisayar edinmek istiyorum.Autocad çalışacaksanız en az 1 ram slotunun arttırılabilir olmasına veya mümkünse 16gb olmasına dikkat edin. Özellikle Ryzen U serisi işlemci barındıran 8gb ramli laptopların yaklaşık 2gb rami dahili grafik yongasına ayrılıyor. W10'un boşta 4GB'ları bulabilen kullanımını da düşünürsek autocad gibi programlarda ciddi takılma donma problemleri yaşarsınız. Yani tümleşik grafik yongalı bir laptop alacaksanız en azından ram yükseltmesi yapılabilir olmasına dikkat edin ancak ben harici grafik kartı olan bir modeli öneririm. Bütçenizin üzerinde kalıyor sanırım ama MSİ Prestige serisini öneririm. Bazen 2.el uygun fiyata düşüyor malum siteye 10.nesil işlemcili modelleri...
Güncelleme : Intel işlemcili MacBookların artık alınmaması gerektiğini söyleyenler oldu fakat şöyle bir seçenek çıktı karşıma :
Apple MacEgitimseti2 Mac Eğitim Seti 2
Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı Mac Eğitim Seti 2 ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.
Son düzenleme: