Ultrabook önerisi

Her yere götürebileceğim hafif, ince bir Ultrabook arıyorum, kablosundaki güç kaynağı MacBook'lar da ki gibi priz kısmı kalın olmasını istiyorum çünkü zorluklar yaşatabiliyor. Ekranı 1920X1080 olmak zorunda ve tabii ki de SSD şart, bataryası uzun ömürlü olursa çok çok iyi olur. Ultrabook'ların ısınma sorunu var mı acaba oyun oynarken çok ısınır mı? Çok zorlamayacağım CS:GO, LoL ve Minecraft gibi oyunları ve dizi film açsın yeter, önerileriniz için şimdiden teşekkürler. :)

Evlere servis pek kullanışlı değil, sonuçta beyaz eşya değil. Casper'ı 2005'ten 2016'ya kadar neredeyse 11 sene kullandım, iki farklı masaüstü sistemini. Hala da laptoplarını alıp kullanan, tabletlerini alıp kullanan tanıdıklarım var. Tek kelimeyle kalitesizlik ve servislerinde ilgisizlik hakim. İki bilgisayarımda da satın aldıktan sonra HDD, 1 ay geçmeden bozlmuştu. Kullanıcı hatası deyip değiştirmek istemediler, ikisinde de... Ben kendim WD Green 1 TB alıp değiştirdim 2011'de ki iyi para vermiştim o zaman. Hala da çalışıyor o HDD...

Mesela Huawei, belli başlı AWM'lere Apple gibi mağazalar yapmış. Bu mağazalara giderek bilgisayarınız için bakım yaptırabiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı