Ultranet 16 Mbps Cayma Bedeli

Kısmen yanlış. İlk aylarda yararlanılan indirimler daha az tutuyorsa bunları verip çıkabiliyorsunuz. Mesela taahhütsüz 100 TL ise ve siz taahhütle bir ay 80 TL’ye kullandıysanız 20 TL ödeyip çıkabilirsiniz. Burada sorun olabilecek aktivasyon ve kurum bedelleri gibi şeyler de var tabii. Genelde 150 TL civarı oluyor her biri. @gelengecenbudunya

Arkadaşlar. Cayma bedeli alamıyorlar. Ciddi diyorum. Faturama 900 TL yansıttılar. 2 yıldır ödemiyorum. Avukat aradı. Hakkınızda böyle böyle borç var diye. Dedim kanuna aykırı ben 8 ay kala kapattırdım. Adam da konuşurken bana dedi ki ne yapalım beyefendi büyük firmalar bir şey yapamıyoruz. Zorla alıyorlar bu borcu insanların gözünü korkutarak. 1 yıl dolduktan sonra cayma bedeli alamıyorlar. Ödemeyin. Bir şey de yapamazlar. Bu olaydan sonra tabi bu avukat abimizin yardımıyla(avukatlığımı yapmadı bilgi aldım sadece) dava açtım kazandım. Öğrenci evimde kapattırmıştım. Aile evimde hala Türk Telekom kullanıyorum iyi olduğundan burada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı