Umudun tükenmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekran kartı alamıyor adamcağız. Psikolojik desteği nasıl alsın? İlahi. :)
Artık kart için para biriktiriyorsa bile onu bir profesyonel desteğe harcaması gerek diye düşünüyorum. Ders çalışırken içim parçalanıyor, moralim bozuluyor, nerede hata yapıyorum bilemiyorum diyerek ekran kartı piyasasından yakarıyor. Tıp okuyorum ve bir yıldır psikoloji dersi görüyoruz, bu bir yıllık süreçte ilk kez böyle bir vaka ile karşılaşıyorum. Acilen bu arkadaşa bir tanı konulması lazım.

Artık kart için para biriktiriyorsa bile onu bir profesyonel desteğe harcaması gerek diye düşünüyorum. Ders çalışırken içim parçalanıyor, moralim bozuluyor, nerede hata yapıyorum bilemiyorum diyerek ekran kartı piyasasından yakarıyor. Tıp okuyorum ve bir yıldır psikoloji dersi görüyoruz, bu bir yıllık süreçte ilk kez böyle bir vaka ile karşılaşıyorum. Acilen bu arkadaşa bir tanı konulması lazım.
Üniversite sınavı zekayı ölçmüyor diye boşuna demiyorum. Kanlı canlı örnek.

Arkadaş ekran kartından değil, ülkenin genel ekonomisinden yakınıyor.

Devşirme entel dantel herhalde. Profiline koyduğu adamın Türk ırkına ait insanların dilini, dinini değiştirip domuz çiftliklerine sürdüğünden bile haberi yoktur. Kelime haznesi çomardan ibaret olan mahlukat.

Profilime koyduğum fotoğraf seni ilgilendirmez. Ülkemi yöneten malum partiyi savunan bir mahlukatsın kelime dağarcığımın senden daha fazla olduğunu düşünüyorum.

s.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı