Umudun tükenmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen dostum ortada kalanlarda çomara bağlanıyor. Kalkıp biri hükümeti eleştirine laik damgası, hükümeti savunana çomar damgası vurursa. Bu hayat herkese müstehak!
Hocam yanlış anlama ama nerede siyaset yaptığımı hala söylemediniz. Kendimi düzeltmek isterim.

Konuyu kirletenler, konudan gidebilir mi? Amacınız nedir sizin?

Biliyorum, neredeyse her saat başı açılır bu tarz konular. Her gördüğümde içim parçalanıyor. Ders çalışırken moralim bozuluyor, acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyor insan.
NOT: Baz aldığım site Avrupa'nın en pahalı ülkelerindeki en pahalı marketlerden birisine ait.

Bakıp üzülmekten başka hiçbir şey yapamayacağız gibi duruyor. Yatacak yerleri yok...

Dostum galiba ben bir prokaryot hücre ile konuşuyorum çünkü zekası belli bir seviye üzerinde olan her türlü mahlukat bunu anlayabilir. Orada bahsettiğim şey arkadaşın ülkenin alım gücünden yakarışı değil, ekran kartı fiyatı yüzünden kendisinin de belirttiği gibi feryat figan ders çalışmayı bırakıp ağlaması. Ve bunun tıpta da çeşitli tanımları bulunuyor. O yüzden bu tarz yorumlar yapmadan önce altmetnini de düşünmeye çalış. Twitch'de boş boş gezip devlet sınav yapınca da düşük alıp ağlamaya benzemez bu işler.
İlk olarak istediğim üniversitede istediğim mühendisliği okuyorum, sınavda başarısız olup ağlayan biri değilim. İkincisi adam orada ekran kartını örnek göstererek ülkede en basit şeyi bile almak için ne kadar çok çalışman gerektiğini gösteriyor. Umudun tükenmesi çok acayip bir şey değil, her şey ortada çalışsan bile emeğinin karşılığının %100 olmadığı bir ülkede yaşıyoruz.

Benim kullandığım kelimeyi bana hitaben kullanman her şeyi açık şekilde göstermekle beraber yılların kalıplaşmış ifadelerini gelip küçücük beyninle görsel olarak atman senin aciz halini göstermekte, daha kendini bile ifade edemeyen adam benim durumum seni ilgilendirmez demekle sıyrılmaya çalışıyor. Bu ülkede siyaset istemeyenlerin çomar olduğu, dönemin hükümetine giydirenin ilke inkılaplara bağlı olduğu imajı kimin ne olduğunu net bir şekilde göstermektedir. İğneyi kendi batır cuvaldızını biz zaten kendimize batırırız, selametle.

Konu sahibi attığı görselde ekran kartının pahalı olduğunu belirtiyor. Dolar kurunu ben yönetmiyorum ucu illa siyasete bağlanacak görmek istemiyorsanız forumdan çıkabilirsiniz. Stalin konusuna gelirsek sadece Türk ırkı dediklerinizi yaşamadı diğerlerinin yaşadıklarını dile getirmiyorsunuz.

Sorsan herkes şikayetçi, çözüme gelince yok abi herifler hala kapağı devlete atmanın peşinde 1930'larda kalmış sistemi savunuyor. Avrupa gibi refah yaşamak istiyorsanız önce Avrupa halkı gibi olacaksınız, tabuları bir kenara bırakacaksınız gözleme, deneye bakacaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı