Güneş doğarsa ülkenin üstüne doğmayacak siz kendi çabalarınızla üstünüze güneş doğdurtmaya çalışacaksınız. Amaçsız çabasız birini hiçbir iktidar kurtaramaz.
İşte mesele bu zaten, milyonlarca genç ülkeden gitmek istiyor, hayırdır Avrupa muhalif Türk gençlerine kapılarını mı açtı ne oldu, anlamadım.O yüz sene önce mücadele edenlerin başındaki padişah madem beni halkım istemiyor diyerek yanına beş kuruş almadan ülkeyi terk etmiş hocam, tarih tekrardan ibaret çok güzel bir laf etmişsiniz. Bizim halkımız yöneticisini seçmiyor, başlarına ilah seçiyorlar, bunun gibi bir gider diğeri gelir. Bu gidince bir diğeri çıkar o canımıza okur. Benim tavsiyem şu buradaki arkadaşlara; elinizde imkan varsa sakın milliyetçi duygulara kapılıp başka ülkeye hele ki Avrupa ülkesi veya Amerika'ya gitmemek gibi bir şey yapmayın, imkanının varsa gidin. Burada kalacak özellikle ablalarım, kız kardeşlerim yanınızda kendinizi koruyacak bir şeyleriniz olsun, biliyorum zaten vardı ama şimdi bunlar şeriat vs. diyerek daha cesaretli olacaklar. Artık sizi koruyacak gücümüz kalmadı ancak ilahi adalet.
Bu halk hissedene kadar işimiz çok zor.Bunu dediğiniz için oldukça iyi bir fikriniz olmalı. Lütfen, bizden saklamayın; milyonlarca genci buradan kurtarmak için formülünüzü esirgemeyin.
Ben de bu umutsuzluk nerden geliyor anlamıyorum. Sıkıntılı günler elbet geride kalacaktır. Elimizden gelen hiçbir şey yoksa beklemekten başka çare de yok.
Halkın nasıl bir durumla karşı karşıya kaldığını hissetmesi için canının yanması şart. Değişimi önce halkın kendisi istemeli.
Öyle. Elbet hissedecektir. Eğer ekonomi dedikleri gibiyse, bence çok uzak da değil.Bu halk hissedene kadar işimiz çok zor.
İşte mesel bu zaten, milyonlarca genç ülkeden gitmek istiyor, hayırdır Avrupa muhalif Türk gençlerine kapılarını mı açtı ne oldu, anlamadım.
Bu bir formül değil işte. %0.0001 kesim kendine yurtdışında hayat kurdu diye başarılı bir çözüm sunmuyoruz. Zaten gitme imkanı olan gidiyor ve kimsenin "gidebilecek" olana, gitme burada kal deme hakkı yok. Bizim muhattabımız burada kalan devasa kesim.Gitmek istemek ile gidebilmek farklı şeyler, imkanı olan, fırsat bulanın kalması için bir neden kalmadı ülkede.
Ne demişler, gerekirse kuru soğan ekmek yeriz erdoğandan vazgeçmeyizBu bir formül değil işte. %0.0001 kesim kendine yurtdışında hayat kurdu diye başarılı bir çözüm sunmuyoruz. Zaten gitme imkanı olan gidiyor ve kimsenin "gidebilecek" olana, gitme burada kal deme hakkı yok. Bizim muhattabımız burada kalan devasa kesim.
Böyle diyen insanlar kuru soğana kadar düşmedikleri için diyor, kuru soğan alamayacak duruma düşsünler bakın değişim nasıl da hızlı oluyor. Manava, markete gidip 1 kilo soğan alamayacak adam zaten gidip oyunu muhalefete verdi. Bunu diyenler malum yerden menfaatlenenler.Ne demişler, gerekirse kuru soğan ekmek yeriz erdoğandan vazgeçmeyiz
Bu bir formül değil işte. %0.0001 kesim kendine yurt dışında hayat kurdu diye başarılı bir çözüm sunmuyoruz. Zaten gitme imkanı olan gidiyor ve kimsenin "gidebilecek" olana, gitme burada kal deme hakkı yok. Bizim muhattabımız burada kalan devasa kesim.
Bakın bunu söylemek istemiyorum ama işte artık açık konuşmamın sakıncası yok sanırsam;Hocam umut denen şey artık bize uzakta, tek diyeceğim bu dakikadan sonra herkes kendine çok dikkat etsin, tekrar ediyorum özellikle ablalarım, kız kardeşlerim. En çok onlara üzülüyorum çünkü ne yaparlarsa yapsınlar bu ülkede her zaman suçlu onlar ilan ediliyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.