Umut Öncül Akademi

whywouldnt?

Hectopat
Yer
Linkin Park
Arkadaşlar fizik için bu videoları satın almak istiyorum 2. döneme girdik geç mi kaldım sizce? 100TL versem değer mi? Fiziğim çok düşük bu arada. Bahsettiğim şey şu;
10. Sınıf Fizik Konu Anlatım Paketi | Umut Öncül Resmi Web Sitesi Ne kadar sürüyor bilgisi olan var mı? İzleme hakkı 1000 sene sonunda bitiyor mu yoksa 1000 izleme hakkını da doldurunca mı bitiyor yardımcı olursanız sevinirim.

Kimyada mol kavramını yapan bence ermiş falan olmalı, fizik ne olsun. :D Şaka bir yana internette bedava çok fazla doküman var hocam. Baktın anlamıyorsun, deneyebilirsin. Bize de memnuniyetin hakkında geri dönüş verirsin. Sanmıyorum burada kullanmış birinin olacağını.

Son düzenleme:
Verilir tabiki Umut Hoca varsa...2015 yılında Umut Hocanın kanalından izlemiştim ve fizik dersine ordan çalışmıştım. O zaman LYS vardı tabi, 23 net mi ne yaptım hatırlamıyorum. Şimdi 4 yıllık lisans öğrenimin son sınıfındayım. Mükemmel bir öğretmen kesinlikle al...

Verilir tabiki Umut Hoca varsa...2015 yılında Umut Hocanın kanalından izlemiştim ve fizik dersine ordan çalışmıştım. O zaman LYS vardı tabi, 23 net mi ne yaptım hatırlamıyorum. Şimdi 4 yıllık lisans öğrenimin son sınıfındayım. Mükemmel bir öğretmen kesinlikle al...
Şuan çok mutlu oldum herkes övüyor bu hocayı :) Çook teşekkürler :) Sizce almak için geç mi kaldım?
Kimyada mol kavramını yapan bence ermiş falan olmalı, fizik ne olsun. :D Şaka bir yana internette bedava çok fazla doküman var hocam. Baktın anlamıyorsun, deneyebilirsin. Bize de memnuniyetin hakkında geri dönüş verirsin. Sanmıyorum burada kullanmış birinin olacağını.
Ahahahhah herkesin derdi farklı :D Kimya kolay be hocam. Kimya hocası, Kimya Adası izleyebilirsin ben ordan çalışıyorum :) Teşekkürler yorumun için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı