Umutsuzluk

200.000TL ile Türkiye'de ev almak yerine yurt dışında yaşamak içinde kullanabilirsiniz emin olun en kötü 1 yıl içinde biriktirdiğiniz paradan daha fazlasını kazanacaksınız tabii öneri bu, bunları yapmak cesaret ister ailenizden ayrı kalmak istemeyebilirsiniz zor bir karardır yurt dışına gitmek.

200.000TL ile Türkiye'de ev almak yerine yurt dışında yaşamak içinde kullanabilirsiniz emin olun en kötü 1 yıl içinde biriktirdiğiniz paradan daha fazlasını kazanacaksınız tabii öneri bunları yapmak cesaret ister ailenizden ayrı kalmak istemeyebilirsiniz.
Dostum artık bardak doldu taştı kendimizi kurtarmaktan başka çaremiz yok şahsıma böyle düşünüyorum hem yurt dışına çıkıp iyi para kazanırsam aileme de gönderirim yılda bir ülkeme gelip ailemi de ziyaret ederim.

Parayı iyi değerlendirebilirseniz siyasal islam sonrası iyileşme dönemindeki Türkiye'de o istediklerinizi alabilirsiniz.
Aynen, hayatında simit satmamış memurlar sürüsü ve demokrat dedeniz ile istediklerini "alır".
@RedSea Yapacak bir şey yok en azından sizin belli bir düzeniniz var, birçok insana göre çok rahat işiniz var. Bizde o da yok, her ne kadar başarılı olmamıza rağmen önümüzü kestiremiyoruz öğrenciler olarak. Keşke tek sorunum sizin gibi "kafamı dağıtmak" olsaydı.

Dostum artık bardak doldu taştı kendimizi kurtarmaktan başka çaremiz yok şahsıma böyle düşünüyorum hem yurt dışına çıkıp iyi para kazanırsam aileme de gönderirim yılda bir ülkeme gelip ailemi de ziyaret ederim.

Evet mantıklı ama bazıları (onların içinde bende varım) ailesinden memleketinden ayrı kalmak istemiyor cesaretten kastım o.

Bu ülkede sokaktan on kişi çevirin sorsanız hiçbiri hayatından memnun değil sizin bizim gibi ne olacak bu durum hiç bilmiyorum...

İnanki dostum aslında çoğu kişi sabit bir hayat istiyor çalışma ev hobi ama şu anki bulunduğumuz bu ülke bize bunları sağlıyamıyor hobilerimden kaykay sürmekten örnek vereyim kaliteli bir kaykay 1 k üstü ya bu altı üstü bir hobi en büyük hayallerimden biri doğa fotoğrafçısı olmaktı iyi bir kamera almaya kalksam bir asgari ücret vermek zorundayım ama diğer ülkelerde adamlar bir hafta gibi kısa sürede bizim bir ayda alamadığımızı alıyor herkesten çok çalışıp herkesten az para almak gibi doğru insanlar yanlış ülkede doğdu diyebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzledim, tam anlamıyla şuan ki durumu anlatıyor. Son kısımda gülümsetti :)
200.000TL ile Türkiye'de ev almak yerine yurt dışında yaşamak içinde kullanabilirsiniz emin olun en kötü 1 yıl içinde biriktirdiğiniz paradan daha fazlasını kazanacaksınız tabii öneri bu, bunları yapmak cesaret ister ailenizden ayrı kalmak istemeyebilirsiniz zor bir karardır yurt dışına gitmek.
Kesinlikle size katılıyorum, B1 seviyesinde ingilizce bilgim var. Ancak aileden ayrılma konusu çoğu insan için basit bir karar olsa da. Aslında çok kritik bir durum.

İzledim, tam anlamıyla şu anki durumu anlatıyor. Son kısımda gülümsetti :)

Kesinlikle size katılıyorum, B1 seviyesinde İngilizce bilgim var. Ancak aileden ayrılma konusu çoğu insan için basit bir karar olsa da. Aslında çok kritik bir durum.

Evet öyle yıllarca beraber yaşadığınız bir bütün olduğunuz insanlardan ayrı kalmak yılda bir kere görebilmek çok zor bir şey. :(

İnanki dostum aslında çoğu kişi sabit bir hayat istiyor çalışma ev hobi ama şu anki bulunduğumuz bu ülke bize bunları sağlıyamıyor hobilerimden kaykay sürmekten örnek vereyim kaliteli bir kaykay 1 k üstü ya bu altı üstü bir hobi en büyük hayallerimden biri doğa fotoğrafçısı olmaktı iyi bir kamera almaya kalksam bir asgari ücret vermek zorundayım ama diğer ülkelerde adamlar bir hafta gibi kısa sürede bizim bir ayda alamadığımızı alıyor herkesten çok çalışıp herkesten az para almak gibi doğru insanlar yanlış ülkede doğdu diyebilirim.
Onun bende farkındaydım dostum üzüldüğüm noktalardan biri de bu herkes minimal bir hayat istemesine rağmen ona bile ulaşamıyorlar...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı