Çözüldü "Unable to load Process Monitor device driver"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bartu alev

Centipat
0xc00007b hatası alıyorum. Nasıl yapmam lazım? Bütün konulardaki şeyleri denedim işe yaramadı.

Çözüm
Süper. Bartu'cuğum bu hata sana ilk başta dediğim gibi güncel olmayan Windows 7 kaynaklı. Epic'in hata vermesi de aynı sebepten.

İki seçeneğin var:
  • Windows 7'nin bütün güncelleştirmelerini yapmak.
  • Sistemin kaldırıyorsa Windows 10'a geçmek.
Bu ikisinden biri yapmana rağmen hata almaya devam edersen tekrar rapor al. Eğer Windows 7 güncellemesini yaptıysan Unable to load Process Monitor device driver hatası almayacaksın.
Windows 7 kullandığın için bile alıyor olabilirsin. Rapor paylaşırsan daha net bilgi edinebiliriz Bartu.

Verdiğim konuda video var. Videoyu izle, gerekli adımlar orada yazmakta. Raporu oluşturunca yine konudaki sitelerden birine yükleyeceksin. Takıldığın yerde soru sorabilirsin. Ama videoyu hiç izlemeden soru sorduğunda pek hoş karşılamadığımızı peşinen belirteyim :)

Böyle bir hata aldım.

Unable to load process monitor device driver.png

Süper. Bartu'cuğum bu hata sana ilk başta dediğim gibi güncel olmayan Windows 7 kaynaklı. Epic'in hata vermesi de aynı sebepten.

İki seçeneğin var:
  • Windows 7'nin bütün güncelleştirmelerini yapmak.
  • Sistemin kaldırıyorsa Windows 10'a geçmek.
Bu ikisinden biri yapmana rağmen hata almaya devam edersen tekrar rapor al. Eğer Windows 7 güncellemesini yaptıysan Unable to load Process Monitor device driver hatası almayacaksın.

Çözüm
Windows 7'de ki bütün güncellemeleri yapınca, yeniden başlatıyor ve güncellemeler geri alınıyor diyor. Böyle kalıyor, 12 saat boyunca bekledim.

Windows 10 geçince PC kaldırmayıp kapanıyor. Format ekranında kapanıyor daha.

windows 7 update.png

Windows 10'dayken hiçbir sıkıntım olmuyor DLL ile ilgili. Yani sorunun windows 7 ile alakalı olduğunu düşünüyorum bu yüzden bu ISO dosyası ile deniyceğim ilgilendiğiniz için teşekür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı