Uncharted 4 PC'de çok satmadı mı?

Bircok kisi islemci ve isletim sistemi yüzünden sinifta kaldi. Ayrica cikis zamani diger oyunlarla (A Plague Tale: Requiem ve Persona 5) gibi oyunlarla cakisti. Bu sebeple de oyuncu sayisi haliyle düsük oldu.

konsolun verdiği hazzı, tadı alamazsın PC'lerde.

Sizi bilemem ama, ben gayet egleniyorum. Kol da takip denedim. Aksine klavyeyle oynamak daha cok hosuma gitti.

Bu tarz oyunları, konsolda keşfetmenizi öneririm. PC'de gerçekten sarmaz, 30K'lık bir PC'de olsa, konsolun verdiği hazzı, tadı alamazsın PC'lerde.

Eğer PS Exclusive oyunlar yapılmasa PC kıyasla hiçbir farkı kalmayacak. Keza PS5'e kadar zaten oyun performansı yerlerde sürünüyordu PC'ye kıyasla. Günümüzde PC'ye konsola özel oyunların gelmeye başladığını düşünürsek çok parası olan ve geçmişten meraklısı olanlar dışında konsol almanın hiçbir anlamı yok artık.

Eğer PS exclusive oyunlar yapılması PC kıyasla hiçbir farkı kalmayacak. Keza PS5'e kadar zaten oyun performansı yerlerde sürünüyordu PC'ye kıyasla. Günümüzde PC'ye konsola özel oyunların gelmeye başladığını düşünürsek çok parası olan ve geçmişten meraklısı olanlar dışında konsol almanın hiçbir anlamı yok artık.

Artık üst seviye parçalar üle kurulan sistemlerin gücü konsolların içinden bile geçiyor halı hazırda olan exclusive oyunlar olmasa konsol almak gerçekten mantıksız.

Artık PC'ye çıksa bile hype ı kalmamış oyun ve serinin 4. oyunun da çıkması aşırı saçma ilk oyunları oynamadan 4. oyuna başlama taraftarı değilim ben şahsen.

Artık üst seviye parçalar üle kurulan sistemlerin gücü konsolların içinden bile geçiyor halı hazırda olan exclusive oyunlar olmasa konsol almak gerçekten mantıksız.

Zaten orijinal oyunları da çok pahalı oluyor PC'ye kıyasla. Her açıdan zararlı bir oyun platformu tercihi. Sevene saygı duyarım ama artık günümüzde PC ve konsol savaşını kimin kazandığını da inkar etmek saçmalık geliyor. PS4 döneminde kaldı bu tartışmalar ve kapandı gitti.

Uncharted hikayesiyle ve başarılı sinematik anlatımıyla güzel bir oyun ama aşırı çizgisel ilerliyor ve aksiyonu eskide kaldı artık yeni bir mekanik sunmuyor oyunculara. Görmediğimiz veya çok muazzam yaptığı bir mekanik yok oyunda, dolayısıyla oynanışı biraz yavan kalıyor. Ben es geçtim mesela birçok insan gibi. Last of Us ve Ghost of Tsushima bekliyorum, bu ikisini gözüm kapalı alırım mesela, çıktığı an ön sipariş vereceğim ikisini de.

Uncharted hikaye oyunu sen 4 oyunluk bir hikayeyi alıp 4. oyundan susarsan tabu kimse oynamaz. Şahsen ben alıp ilk 3 oyun çıkana kadar oynamamayı düşünüyorum.

Uncharted hikaye oyunu sen 4 odunluk bir hikayeyi alıp 4. oyundan susarsan tabu kimse oynamaz. Şahsen ben alıp ilk 3 oyun çıkana kadar oynamamayı düşün

Uncharted hikaye oyunu sen 4 oyunluk bir hikayeyi alıp 4. oyundan susarsan tabu kimse oynamaz. Şahsen ben alıp ilk 3 oyun çıkana kadar oynamamayı düşünüyorum.

Uncharted hikaye oyunu sen 4 odunluk bir hikayeyi alıp 4. oyundan susarsan tabu kimse oynamaz. Şahsen ben alıp ilk 3 oyun çıkana kadar oynamamayı düşün

Ben de PS4'te geçen yıl yarısına kadar oynamıştım dördüncü oyunu satınca kalmıştı şimdi tekrar oynadım dün gece bitirdim sonlara doğru çok baydı ve çok absürt savaş ve kovalama sahneleri falan vardı yani bazı yerlerde güldüm bile diyebilirim gerçeklikten uzaktı bayağı. Dublaj ve ara sahneleri için oynadım diyebilirim.

Ben de PS4'te geçen yıl yarısına kadar oynamıştım dördüncü oyunu satınca kalmıştı şimdi tekrar oynadım dün gece bitirdim sonlara doğru çok baydı ve çok absürt savaş ve kovalama sahneleri falan vardı yani bazı yerlerde güldüm bile diyebilirim gerçeklikten uzaktı bayağı. Dublaj ve ara sahneleri için oynadım diyebilirim.

Bende bu yaz emülatör ile ilk oyununu oynadım. Açıkçası bana biraz abartılmış bir seri gibi geldi.

Bende bu yaz emülatör ile ilk oyununu oynadım. Açıkçası bana biraz abartılmış bir seri gibi geldi.
İlk iki oyun çok kötü oyunlar hocam. Döneminde bile nasıl sevilmiş anlamamıştım ben. 3.oyun yine atmosfer, çölde at koşturmak gibi sebeplerden keyifliydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı