Uncharted 4'ü Nasıl Buldunuz ?

nikobellic

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Grafikler ve seslendirme çok hoşuma gitti ama bana oyunda bir ağırlık var gibi geldi sanki FPS 30'un altında gibi. Sizce PS4 aldırabilecek kadar iyi mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik kalitesi harika, senaryo harika, kontroller ve sesler gerçekten üst düzey. Eski TR dublaj oyunlarda sanki adamların önünde bir metin vermişsin, duygusuz, hissiyatsız bir şekilde sana o metni okuyormuşlar gibi gelirdi. Fakat bu oyunun dublajı gerçekten tam bir sanat eseri olmuş. Naughty Dog oyunu nakış gibi işlemiş. Kusursuz.

1500 TL' ye PC toplayacaktım ama bu oyunu görünce arada kaldım. Sence konsol aldıracak bir oyun mu?
Bence alacaksan PS4 al. Çünkü 1500TL'lik bir PC'den daha kalıcı ve daha güzel oyunları var. PC'ye çıkan her oyun PS4'e de çıkıyor ama PS4'e çıkan Infamous Second Son ve Uncharted 4 gibi oyunlar PC'ye çıkmıyor. Eğer LoL,CS:GO gibi oyunlar oynamıyorsanız PS4 alın.

30 FPS sabit oynatıyor düşmüyor diyorlar gerçi ben bir exclusive oyundan 60 FPS beklerdim ama hayal işte.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

60fps değil mi zaten?

Multiplayer 60 FPS çalışıyor ama benim almadığım şey şu Multiplayer 60 FPS çalışıyor da Singleplayer neden 60 değil ? Multiplayer' da daha çok yorulması lazım.

Multiplayer 60 FPS çalışıyor ama benim almadığım şey şu Multiplayer 60 FPS çalışıyor da Singleplayer neden 60 değil ? Multiplayer' da daha çok yorulması lazım.
Peki bu videoda adam nasıl 1080p 60fps çekmiş ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı