Uncharted vs Last of Us

Ahmet_3123

Centipat
Daha fazla  
Ben Epic Games üzerinden Uncharted'ya da Last of Us alacağım. Kararsız kaldım Uncharted yaklaşık 300 TL daha ucuz ve 2 tane oyun var ama Last of Us'ı çok seviyorum karar veremedim. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz nedir? İki oyun da birbirinden güzel de The Last of Us'ın optimizasyon sorunu vardı. Hâlâ devam edip etmediğini bilmiyorum.

Ben Epic Games üzerinden Uncharted'ya da Last of Us alacağım. Kararsız kaldım Uncharted yaklaşık 300 TL daha ucuz ve 2 tane oyun var ama Last of Us'ı çok seviyorum karar veremedim. Yardımcı olur musunuz?

Eğer biraz daha aksiyon macera türünü seviyoranız kesinlikle Uncharted alın hiç arkana bile bakma. Ama böyle karanlık deerin bir hikaye falan istiyorsan TLOU'ya bakabilirsin. Ama TLOU'yu her zaman oynama havanda olmayabilirsin.

Sisteminiz nedir? İki oyun da birbirinden güzel de The Last of Us'ın optimizasyon sorunu vardı. Hâlâ devam edip etmediğini bilmiyorum.
Ekran Kartı: Radeon Rx 5700 XT
İşlemci: İntel İ7 9700K
Ram: 16 Gb ram
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro
Depolama: 1 TB HDD 500 GB SSD

Bu arada The Last of Us'da muhtemelen sorun yaşarsınız. Gene de YouTube'dan videosunu izleyin de Uncharted almanız daha iyi olur gibi.

Aslında o da iyiymiş. İki oyun da birbirinden güzel. İkisini alma imkanınız yok mu acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı