Undertale alınır mı?

muselyan

Femtopat
Daha fazla  
Aslında hiç benim tarzım değil hatta izlediğim videolara baktığım kadarıyla abartıldığını düşünüyorum (şahsi fikrim) ama çok fazla oynayan ve seven var, bende şahsen merak ettim. Sizce alıp denemeye değer mi?

Aslında hiç benim tarzım değil hatta izlediğim videolara baktığım kadarıyla abartıldığını düşünüyorum (şahsi fikrim) ama çok fazla oynayan ve seven var, bende şahsen merak ettim. Sizce alıp denemeye değer mi?
Bu oyuna bayılıyorum, alınır.

Günümüzde inanılmaz iyi bir oyun değil.Ama çıktığı dönemde kendi tarzında pek oyun yoktu ve hikaye anlatımı olarak da inanılmaz bir oyundur.

Fan kitlesinin yaş ortalaması sebebiyle değeri pek bilinmeyen güzel bir yapıttır kendisi. Şahsen severek birkaç defa bitirdim ve bence güzel bir oyun, oynamaya değer.

Sanırsam bir veya birkaç ay önce 2 dolardı. Oyun gerçekten harika, ama ben olsam indirime girince alırdım.

Abarti zaten, fazla begenilmesi, yani yarisi gercek begeni olsa diger yarisi trend var influencer etkisi. İnsanlarin bir seyi begendim demesi icin oynayipo deneyimlemesine gerek yok, sevdigi bir yayinci oynamistir begendim demistir onlar da suru gibi abiiii cok iyi oyuuun, abii mukemmel. :D onune versen oyunu 5dk oynayamacak tipler sagda solda marti gibi abi cok iyi oyun diye dolasiyor.
İndirimde alir denersin, ne kaybedersin ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı