Bu oyuna bayılıyorum, alınır.Aslında hiç benim tarzım değil hatta izlediğim videolara baktığım kadarıyla abartıldığını düşünüyorum (şahsi fikrim) ama çok fazla oynayan ve seven var, bende şahsen merak ettim. Sizce alıp denemeye değer mi?
Günümüzde inanılmaz iyi bir oyun değil.Ama çıktığı dönemde kendi tarzında pek oyun yoktu ve hikaye anlatımı olarak da inanılmaz bir oyundur.Aslında hiç benim tarzım değil hatta izlediğim videolara baktığım kadarıyla abartıldığını düşünüyorum (şahsi fikrim) ama çok fazla oynayan ve seven var, bende şahsen merak ettim. Sizce alıp denemeye değer mi?
Sanırsam bir veya birkaç ay önce 2 dolardı. Oyun gerçekten harika, ama ben olsam indirime girince alırdım.Aslında hiç benim tarzım değil hatta izlediğim videolara baktığım kadarıyla abartıldığını düşünüyorum (şahsi fikrim) ama çok fazla oynayan ve seven var, bende şahsen merak ettim. Sizce alıp denemeye değer mi?
Aslında hiç benim tarzım değil hatta izlediğim videolara baktığım kadarıyla abartıldığını düşünüyorum (şahsi fikrim) ama çok fazla oynayan ve seven var, bende şahsen merak ettim. Sizce alıp denemeye değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.