Undertale: Dünya'da en çok abartılan oyun!

İşte oyunu ilk açınca grafiklerden dolayı ön yargı oluşuyor ve hikaye daha başlamadan oyunu bırakıyolar.

Kendi düşüncelerimi söyleyeyim. Oyunu oynamadım (oynadım denemeyecek kadar az oynadım) ama izledim. Ve izlediğimde gayet eğlenmiştim. Tabi oynayanın gözünden bilemem. Ama bir de şöyle düşün bu oyun çıktığı zaman mekanikleri farklı, güzel müzikleri olan, güzel hikâyesi olan ve tek kişinin yaptığı bir oyundu. Tabi her şeyin daha iyisi vardır. Zaman geçti ve artık bu oyunu geçen diğer oyunlar bu oyunun ne kadar basit olduğunu gösterdi. Eski bene sorsak en iyi hikayeye sahip oyun Undertale derdim ama şuanki ben öyle düşünmüyor. Ve oyunun gayet kötü bir kitlesi var. Oyun şuana göre o kadar abartılı bir oyun değil. Ama özellikle o final fightlarını unutmayacağım. İyi sondaki Asriel fight'ını aynı zamanda o müziğini ve Asgor'un bağışlama butonunu kırması, Sans fight'ını, her yerde duyduğum için istesem de unutamayacağım Megalovania'yı+diğer tüm müzikleri ve fight'ın zorluğunu, Normal sondaki Flowey fight'ını ve oyunun her bitirip yeniden başladığında senin daha önce oyunu bitirdiğini anlamasını unutmayacağım. Şimdi bakıyorum da ne kadar boş yapmışım. Ben Hopes and Dreams dinlemeye gidiyorum.

Undyne the undying savaşıda en az final fightları kadar güzel. Undyne'nın arkadaşlarını kurtarmak için bizi yenmeye çalışması, diyaloglar, müzik, zorluğu, her şeyiyle güzel. Az önce o savaşı kazandımda yazayım dedim

Son düzenleme:

Hikayesi bence güzel ve evet sürekli karşına bir canavar çıkması oyunun bir mekaniği aslında eğer ki ofkene kapılıp hepsini kesersen o zaman gerçek canavarın kim olduğunu oyun sana gosteriyor ama yok sabır gösterirsen oyun eğlenceli hale geliyor bence.

Bir sürü indie ve Triple A oynamış biri olarak hak veriyorum, çok abartılan ve tüm gününü anime işleri ile uğraşanların övdüğü bir oyun oldu. Normalde güzel bir oyun ama iğrenç bir kitlesi var, şu oyunu öven kişi görünce babasız biri olduğunu düşünüyorum.

Bu oyun sana ne yaptı ben onu anlamadım neden bu kadar önyargılısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…