Undertale: Dünya'da en çok abartılan oyun!

Aynı sizin gibi bir arkadaş daha vardı YouTube'da onu size atmak isterdim ama maalesef videoları silmiş (büyük ihtimalle geri yükler). Sizin gibi başlıyor oyuna çok övüldü diye sonra bu ne lan b*k gibi oyun deyip siliyor, bir zaman sonra geri yükleyip bu sefer seviyor. Sizin de fikrinizin değişebileceğine inanıyorum.

İşte oyunu ilk açınca grafiklerden dolayı ön yargı oluşuyor ve hikaye daha başlamadan oyunu bırakıyolar.
 
Kendi düşüncelerimi söyleyeyim. Oyunu oynamadım (oynadım denemeyecek kadar az oynadım) ama izledim. Ve izlediğimde gayet eğlenmiştim. Tabi oynayanın gözünden bilemem. Ama bir de şöyle düşün bu oyun çıktığı zaman mekanikleri farklı, güzel müzikleri olan, güzel hikâyesi olan ve tek kişinin yaptığı bir oyundu. Tabi her şeyin daha iyisi vardır. Zaman geçti ve artık bu oyunu geçen diğer oyunlar bu oyunun ne kadar basit olduğunu gösterdi. Eski bene sorsak en iyi hikayeye sahip oyun Undertale derdim ama şuanki ben öyle düşünmüyor. Ve oyunun gayet kötü bir kitlesi var. Oyun şuana göre o kadar abartılı bir oyun değil. Ama özellikle o final fightlarını unutmayacağım. İyi sondaki Asriel fight'ını aynı zamanda o müziğini ve Asgor'un bağışlama butonunu kırması, Sans fight'ını, her yerde duyduğum için istesem de unutamayacağım Megalovania'yı+diğer tüm müzikleri ve fight'ın zorluğunu, Normal sondaki Flowey fight'ını ve oyunun her bitirip yeniden başladığında senin daha önce oyunu bitirdiğini anlamasını unutmayacağım. Şimdi bakıyorum da ne kadar boş yapmışım. Ben Hopes and Dreams dinlemeye gidiyorum.
 
Kendi düşüncelerimi söyleyeyim. Oyunu oynamadım (oynadım denemeyecek kadar az oynadım) ama izledim. Ve izlediğimde gayet eğlenmiştim. Tabii oynayanın gözünden bilemem. Ama bir de şöyle düşün bu oyun çıktığı zaman mekanikleri farklı, güzel müzikleri olan, güzel hikâyesi olan ve tek kişinin yaptığı bir oyundu. Tabii her şeyin daha iyisi vardır. Zaman geçti ve artık bu oyunu geçen diğer oyunlar bu oyunun ne kadar basit olduğunu gösterdi. Eski bene sorsak en iyi hikayeye sahip oyun Undertale derdim ama şu anki ben öyle düşünmüyor. Ve oyunun gayet kötü bir kitlesi var. Oyun şu ana göre o kadar abartılı bir oyun değil. Ama özellikle o final fightlarını unutmayacağım. İyi sondaki asriel Fight'ını aynı zamanda o müziğini ve Asgor'un bağışlama butonunu kırması, sans Fight'ını, her yerde duyduğum için istesem de unutamayacağım megalovania'yı+diğer tüm müzikleri ve Fight'ın zorluğunu, normal sondaki flowey Fight'ını ve oyunun her bitirip yeniden başladığında senin daha önce oyunu bitirdiğini anlamasını unutmayacağım. Şimdi bakıyorum da ne kadar boş yapmışım. Ben hopes and dreams dinlemeye gidiyorum.

Undyne the undying savaşıda en az final fightları kadar güzel. Undyne'nın arkadaşlarını kurtarmak için bizi yenmeye çalışması, diyaloglar, müzik, zorluğu, her şeyiyle güzel. Az önce o savaşı kazandımda yazayım dedim :D
 
Son düzenleme:
Dünyanın en overrated oyunu. İki el yürüyorum sonra bir şey önümü kesiyor, bunu oyunun sonuna kadar yapmak hiç eğlenceli olmayacağı için alt F4 çekip oyunu sildim. Hikayesi de alt seviye, bir tane hayvan var konuşup duruyor, ne hikayeler gördüm ben. Oyunu abartanlar da 2-3 farklı son var "vay canına!" kafasından. Gidip kaliteli farklı sonlar görmek istiyorsan Quantic Dream oyunlarını oyna.

Yazdıklarım birazı nesnel bu arada, ilk defa bir oyuna bu kadar sinirlendim. 5TL oyundan ne bekliyorsun ki? Abartanlar sıkıntı sanki önümde mona lisa tablosu var gibi abartıyor, sanki para almışlar bu oyunu övün diye. Yabancılar tarafından en çok şişirilen oyun Zelda bu kadar abartılmıyor.

2 hafta geçmeseydi krallar gibi iademi yapardım zam ihtimali olsa da. Oyunu 2 saat oynadım.
oyun sevene güzel.

Şimdi bana maksimum Valorant oynuyorsun derler Steam hesabım: https://steamcommunity.com/profiles/76561199188396939
Daha PS'de de bitirdiğim çok oyun var :D
Çok fazla linçlenmem umarım. Ama ben yazdıklarımın hiçbir yerinde oyuna kötü demedim, eğlenceli değil, hikayesi kötü dedim.
yazdıklarımın hepsini okuyup yorumlarsanız sevinirim, teşekkürler.
Eki Görüntüle 1746997
Eki Görüntüle 1746998?

Hikayesi bence güzel ve evet sürekli karşına bir canavar çıkması oyunun bir mekaniği aslında eğer ki ofkene kapılıp hepsini kesersen o zaman gerçek canavarın kim olduğunu oyun sana gosteriyor ama yok sabır gösterirsen oyun eğlenceli hale geliyor bence.
 
Bir sürü indie ve Triple A oynamış biri olarak hak veriyorum, çok abartılan ve tüm gününü anime işleri ile uğraşanların övdüğü bir oyun oldu. Normalde güzel bir oyun ama iğrenç bir kitlesi var, şu oyunu öven kişi görünce babasız biri olduğunu düşünüyorum.
 
Dünyanın en overrated oyunu. İki el yürüyorum sonra bir şey önümü kesiyor, bunu oyunun sonuna kadar yapmak hiç eğlenceli olmayacağı için alt f4 çekip oyunu sildim. Hikayesi de alt seviye, bir tane hayvan var konuşup duruyor, ne hikayeler gördüm ben.

2 hafta geçmeseydi krallar gibi iademi yapardım zam ihtimali olsa da. Oyunu 2 saat oynadım.
Oyun sevene güzel.
Bu oyun sana ne yaptı ben onu anlamadım neden bu kadar önyargılısın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı