Undertale Undyne nasıl öldürülür?

havucarr0t

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Undyne nasıl öldürülür onu soracağım, 10. deneyişim boss ölmüyor mübarek ölümsüz boss yapmışlar. Sanırsam benim hatam bir envanterim de bir tek Toriel'in verdiği turta ve sert eldiven olmasıydı, arkalara doğru gittidiğim de dondurma satan adamı da bulamadım ne yapacağımı da bilmiyorum tavsiye verirseniz güzel olur, teşekkürler.

Undyne'ı öldürmek istiyorsanız savaşta öldürün. Öldüremiyorsanız her defasında kaçarak Hotland'e gideceksiniz.
Oraya kadar kaçabilirseniz, Undyne'ın zırhı ısınacak ve yılacaktır. Undyne'a su vermek isterseniz suyu Undyne'ın önüne dökün. Undyne kalkacak ve Waterfall'a gidecektir (savaşmayacak).

Eğer odayı su vermeden terk ederseniz, Undyne sıçak çarpması yaşayacaktır ve ana karakter Undyne'la arkadaş olamayacağı için, True Pacifist Route (barışçıl) gereksinimleri karşılanamayacaktır.

Undyne'ı öldürmek istiyorsanız savaşta öldürün. Öldüremiyorsanız her defasında kaçarak Hotland'e gideceksiniz.
Oraya kadar kaçabilirseniz, Undyne'ın zırhı ısınacak ve yılacaktır. Undyne'a su vermek isterseniz suyu Undyne'ın önüne dökün. Undyne kalkacak ve Waterfall'a gidecektir (savaşmayacak).

Eğer odayı su vermeden terk ederseniz, Undyne sıçak çarpması yaşayacaktır ve ana karakter Undyne'la arkadaş olamayacağı için, True Pacifist Route (barışçıl) gereksinimleri karşılanamayacaktır.
Undyne savaşından sonra undyne'ın evine geri dönün ve dediği şeyleri yapın. Sahte dövüşü tamamladığınızda undyne ile arkadaş olmuş olacaksınız.

Hocam kaçabilirsiniz ama kaçtıktan sonra üzerine su dökmeyi unutmayınız.
Hocam suyu nerden bulacağız

suyu nereden bulacağız

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı