Undertale ve fanlarının yalanları

Ben de fanı değilim. Ama bilgisayarımda o an için oyun yoktu. Oynanayım dedim bir kaç kes daha.

Gaster var ama onunda hiç bir konuşması yok bu bir gizem ama pek ümitli olmaya değmeyecek bir gizem.

Tamam Undertale evreni büyük değil ama karakterler gizemli. Sanırım Gaster'ı ve tra la la'yı hiç duymadın.

Tamam tamam. Slender Man çakması olan Gaster, çok gizemli dostlarım. Anladım XD.

Oyunu oynadım. 1.sinde ne kastettiğinizi tam olarak anlamadım. Harita mı evren mi? 2.si tam doğru değil. Tüm sonları oynayıp hatta ve hatta hikaye ile alakası olmayan ama girebildiğin bazı yerler var. Böyle böyle karekterlerin arkasında yatan şeyler vb bulabilirsin diye düşünüyorum. Not: Oyunu bir kere oynadım fan değilim ama güzel oyun.
Peki hikayesi nasıl? Bir de kaaç saat sürüyor?
Hikayesi güzel. Dövüş sistemi alışılmışın dışında. 3 sonu var kaçar saat bilmiyorum ama uzun sürmüyor.

İyi güzel dedin ama bu oyunu neden Dark Souls ya da Cyberpunk ile kıyaslıyorsun?

Kıyas yaptığın oyunlar yanlış bence. Bu oyunu daha kendi kalibresinde Celeste gibi indie oyunlarla kıyaslaman gerekir. Sonuçta bu 200 milyon dolara yapılmış bir oyun değil. Bi adamın odasında tek başına yaptığı bir oyun

O açıdan bakınca oyun aslında hiç de fena değil karakterler yer yer iyi, oyun senin oynayış biçimine göre hikayeyi değiştiriyor , oynanış çeşitli bir indie oyundan beklenmeyecek şeyler bunlar.

Ve beklentiler. Beklentiler önemli sen gidip indie oyundan Cyberpunk tarzında karakterler ya da hikaye beklersen bulamazsın çünkü aynı kategoride değiller.

Yani bu işin sonunda muz yiyim ama ayva tadı versin demeye benzer.

Tabi burda Undertale ı savunuyor gibi olsam da bende oyunda yukarda saydıklarım dışında pek özel bı yan bulamadım senin dediğin gibi millet uçuk kaçık şeyler söylüyorsa bi işine git abi de geç

O açıdan bakmıyorum ben. Sadece fanlarının yalanlarını anlattım o kadar.

O açıdan bakmıyorum ben. Sadece fanlarının yalanlarını anlattım o kadar.
Ben çok Undertale ı öven adam görmediğim için yalanları bilmem ne kadar abarttılar oyunu çok anlamadım yazından.Bu arada Dark Souls da karakterlerin uzun uzun konuşmasından bahdettin anladın mı mesela ne anlattıklarını o bilmece gibi konuşmaların arasında. Herkes aynı ürüne bakıp aynı şeyi görmez. Bazısı bakar duvara bantlanmış muz görür bazısı sanat eseri. Sen Dark Souls Npc lerine baktığında derin bir lore görürken ben sadece düşürecekleri itemi görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…