Çözüldü Unexpected Store exception hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ali Deniz K.

Hectopat
Yer
Ankara/Yenimahalle
Önce de mavi ekranlar konusunda 2 tane konu açtım önerilenleri yaptım fakat hala mavi ekran hatalarını almaya devam ediyorum. Sorunu çözmek istiyorum. Dump dosyası aşağıda vardır.

Çözüm
Büyük ihtimalle güç kaynağını değiştirdikten sonra sorununuz çözülecektir. Güç kayıplarının sebebi PSU başka sebebi yok.
BattleEye yazılımı Online oyunlarda oluyor. Valorant ve Zula'da var mesela bu.

Zula vardı ama bugün kaldırdım Valorant'da duruyor ama ben oynamak istiyorum Valorant'ı hep böyle mavi ekran alacak mıyım?
Ekran kartınızın modeli nedir?

XFX RX570 XXX Edition 4 GB GDDR5 256 Bit DX12.
Bu arada WHQL driver'ının linki var mı?
Şimdi DDU ile kaldıracağım o link üzerinden de geri kurayım.
Veya DDU ile kaldırdıktan sonra kurabileceğim beni arada derede bırakmayacak bir Driver'ın linki varsa yollar mısınız?

Son düzenleme:
Bugün Valorant oynarken gayet hiç donma olmadan oynuyordum fakat bir anda unexpected Store exception mavi ekran hatası aldım yine, acaba sıcaklık değerlerinden dolayı veriyor olabilir mi?
Radeon ayarlarından kendime özel bir profil tasarladım yoksa otomatikte alev alıyor ekran akrtı ama her açılışta o profili aktif etmem gerekiyor hiç sabit kalmıyor o profil hep otomatiğe çekiyor. Bu arada dump dosyasını aşağıya koydum bir bakarsanız sevinirim @Bora Dere.

Vanguard'ın hata çıkardığı görünüyor, kaldırmalısınız. Verdiğim komutu girmiştiniz değil mi?
Acaba sıcaklık değerlerinden dolayı veriyor olabilir mi?
Sıcaklıklar nedir?

Vanguard'ın hata çıkardığı görünüyor, kaldırmalısınız. Verdiğim komutu girmiştiniz değil mi?

Sıcaklıklar nedir?

Hocam sıcaklıklar 75 derecenin üstüne çıkmıyor benim düzenlediğim modda ama o modu her açılışta aktif etmem gerekiyor etmezsem 83 derece gibi bir sıcaklığa ulaşıyor. Bu arada Vanguard'ı kaldırdıktan sonra yine de Valorant oynayabiliyor muyum?

Her zaman alacaksınız diye bir şey yok ama Vanguard'ın mavi ekran sorunlarına yol açtığı bir gerçek. Kaldırın, sorun çözülürse birkaç gün sonra tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı