Çözüldü Unexpected Store exception hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ali Deniz K.

Hectopat
Katılım
24 Mart 2020
Mesajlar
194
Yer
Ankara/Yenimahalle
Önce de mavi ekranlar konusunda 2 tane konu açtım önerilenleri yaptım fakat hala mavi ekran hatalarını almaya devam ediyorum. Sorunu çözmek istiyorum. Dump dosyası aşağıda vardır.

 
Çözüm
Büyük ihtimalle güç kaynağını değiştirdikten sonra sorununuz çözülecektir. Güç kayıplarının sebebi PSU başka sebebi yok.
Bu health sekmesininki şu an error scan de yapıyorum quick scan kapalı bir şekilde onun SS'ini de atacağım bu akşama Memtest86'yı da yapıp fotoğraflarını atacağım.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (8).png
    Ekran Görüntüsü (8).png
    32,2 KB · Görüntüleme: 51
SSD yi çok fazla yanlış kapatmışsınız. Komut sistemini yönetici olarak çalıştırıp Chkdsk /f /r yazın çıkan yazıya Y yazıp yeniden başlatın Pc yi ve işlemin bitmesini bekleyin. Tabi diğer işlemleri yaptıktan sonra yapın bunu.
 
SSD'yi çok fazla yanlış kapatmışsınız. Komut sistemini yönetici olarak çalıştırıp chkdsk /F /r yazın çıkan yazıya y yazıp yeniden başlatın PC'yi ve işlemin bitmesini bekleyin. Tabi diğer işlemleri yaptıktan sonra yapın bunu.

Yanlış kapatma nasıl oluyor biraz açıklar mısınız bu arda chkdsk /F / r komutunu bugün 2 defa girdim tekrar gireyim mi?
@Berrkay hocam bir de siz baksanız çünkü çoğu arkadaş sorunu tam çözemedi şu anda da error scan taraması bitti hiçbir bad sectore rastlamadı zamanında iki tane Memtest yapmıştım onda da problem çıkmadı tahminimce bugünkü yapacağım Memtest86'da da sorun çıkmayacak.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (9).png
    Ekran Görüntüsü (9).png
    22,6 KB · Görüntüleme: 57
Az önce Memtest86'da bitti sonuç tahmin ettiğim gibi hatasız çıktı.
Siz bence RAM'i ve anakartı garantiye gönderin böyle sorunlar ortaya çıkmıyor.

Anakartımı'da nano katalog denen dolandırıcılardan almıştım şu an iflas ettiler zaten telefonları açılmıyor maillere dönen yok. RAM'e de garanti belgesi elimde değil sadece faturası var garantisi var mı yok mu bilmiyorum.
 

Dosya Ekleri

  • 20200910_220040.jpg
    20200910_220040.jpg
    915,8 KB · Görüntüleme: 49
  • 20200910_220049.jpg
    20200910_220049.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 36
  • 20200910_220058.jpg
    20200910_220058.jpg
    720,5 KB · Görüntüleme: 40
Programlar sorun yok dese de ya RAM'lerde ya da anakartta sorun var. Peki işlemciniz kaç derece de çalışıyor sogutucuyu çok mu sıktınız?

Soğutucuyu sıkmayı o kadar abartmadım gayet normal duruyor ne gevşek ne sıkı. İşlemcim de normal bir R5 2600'ün sıcaklığı neyse onu geçmiyor maksimum 75 derece gördüm ben.
 
Zaten bir dolandırıcıdan aldığınız için anakartı, sorunun ondan olma ihtimali artıyor. Bu durumda daha fazla yardım edemeyeceğim. Yeni bir anakart almanız daha mantıklı olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı