Hocam yabancı kaynaklara baktınız mı? eğer bakmadıysanız ve varsa ki büyük ihtimalle var.oyunun türünü yazın ona benzer bir oyunun yapılışını youtube search ında ingilizce aratıp yabancı youtube kanallarına bakın.Arkadaşlar, ben bir uzay oyunu yapmaya çalışıyorum ve butona basınca düşmanı vurmasını ve yok etmesini istiyorum birkaç video izledim yapamadım olmadı bir de buraya soruyorum temsili bir fotoğraf paylaşacağım.
Eki Görüntüle 1592354
Unity’de yenisiniz galiba, tutorialları izlemenizde fayda var pratik yapın ve google’u etkili kullanmayı öğrenin.Arkadaşlar, ben bir uzay oyunu yapmaya çalışıyorum ve butona basınca düşmanı vurmasını ve yok etmesini istiyorum birkaç video izledim yapamadım olmadı bir de buraya soruyorum temsili bir fotoğraf paylaşacağım.
Eki Görüntüle 1592354
1-1.5 ay oluyor elimden geldiğnce çalışıyorumUnity’de yenisiniz galiba, tutorialları izlemenizde fayda var pratik yapın ve google’u etkili kullanmayı öğrenin.
if collider.tag(dusman)
destroy.gameObject
if collider.tag(mermi)
destroy.gameObject
canStr--;
if canStr =< 0
destroy.gameObject
play.olumAnimasyon
Bullet Prefab'a neyi atadınız bende mavi küp yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.