Unity ile hikayeli oyun yapmak

Dostum ekip olmadan tecrübesiz bir kişinin tek başına "güzel" bir oyun yapması heves kırmak istemem ama imkansıza yakın. Öyle istemekle olmuyor bu işler. Tecrübe lazım.
Mesajda zaten zorlanacağını belirtmişim. Kolaylıkla yapılabilir diye bir şey demedim, ayrıca güzel oyun demek büyük oyun demek değil. Kaldı ki bir oyunda eğleniyorsanız, oyun yapmak istediğini yapabiliyorsa iyidir, bunun için de büyük ekiplere gerek yok.

Mesajda zaten zorlanacağını belirtmişim. Kolaylıkla yapılabilir diye bir şey demedim, ayrıca güzel oyun demek büyük oyun demek değil. Kaldı ki bir oyunda eğleniyorsanız, oyun yapmak istediğini yapabiliyorsa iyidir, bunun için de büyük ekiplere gerek yok.

Ben büyük bir ekip lazım demedim? Ayrıca o zorlanmak öyle söyleyip geçilecek bir şey değil hem tecrübesiz hem de yalnız olan birisi güzel bir oyun çıkaramaz. İlk önce küçük projeler ile kendini geliştirecek sonra o tarz oyunları yapacak. Her şey toz pembeymiş gibi konuşmayın.

Ben büyük bir ekip lazım demedim? Ayrıca o zorlanmak öyle söyleyip geçilecek bir şey değil hem tecrübesiz hem de yalnız olan birisi güzel bir oyun çıkaramaz. İlk önce küçük projeler ile kendini geliştirecek sonra o tarz oyunları yapacak. Her şey toz pembeymiş gibi konuşmayın.
Oyun yapmak gerçekten çok zor bir şey. Tek başınıza oyun yapmak daha da zor, bazen kabus gibi olabiliyor. Fakat böyle diye de bundan uzak durmak çok saçma. Arkadaşın tek başına oyun yapması elbet ki zor olacak ama imkansız diyerek, çok zor diyerek hiç bir yere gelemeyiz. Her şey tozpembe değil, haklısınız çok zor bir süreç bu ama bir yerden de başlamak lazım. Umutsuz durum yoktur, dediğiniz gibi.

Oyun yapmak gerçekten çok zor bir şey. Tek başınıza oyun yapmak daha da zor, bazen kabus gibi olabiliyor. Fakat böyle diye de bundan uzak durmak çok saçma. Arkadaşın tek başına oyun yapması elbet ki zor olacak ama imkansız diyerek, çok zor diyerek hiçbir yere gelemeyiz. Her şey tozpembe değil, haklısınız çok zor bir süreç bu ama bir yerden de başlamak lazım. Umutsuz durum yoktur, dediğiniz gibi.

Benim anlatmak istediğim küçük projeler ile tecrübe kazanmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı