Ücretsiz Unity ile oyun geliştirmek için ekip

Kullanıcı1355

Hectopat
Katılım
22 Nisan 2020
Mesajlar
2.322
Çözümler
23
Herkese merhaba. Forumda oyun yapmak isteyip nereden başlayacağını bilmeyen kişileri gördüm. Ben de yeni sayılırım ama temel olarak Unity'e hakimim. Konuyu açmamın sebebi gerçekten yaparım diyen kişiler ile bir ekip oluşturmak. Kendim de yapabilirim fakat bir ekip ile çalışmak bana ve diğerlerine daha çok yarar sağlar. Halihazırda oyun geliştiren veya gerçekten yapacağından emin olan kişiler bana Instagram üzerinden ulaşabilir. Halihazırda ben de bir hayatta kalma oyunu geliştiriyorum. Ekipteki herkese uyarsa bunu devam ettirerek ilk oyunumuz üzerinde çalışabiliriz. Minimum 5 kişilik bir ekip oluşturabilirsek gerçekten başarılı olabileceğimize inanıyorum.

Instagram: dogukan41gur

u1.png
u2.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
DM atıldı.
Ekleme: Konuştuk, planları Discord üzerinden yapacağız. İlgilenen arkadaşa Instagramından ya da bana Discord üzerinden yazabilir.
Discord: Lemurya#9681
Son güncelleme: Arkadaşın daha ilk günlerden oluşturduğu hiyerarşi ve yetki takıntısı yüzünden projeyle bir alakam kalmamıştır.
 
Son düzenleme:
Birlikte çalışabiliriz. Yarın yeni bir oyun yayınlayacağım. 1 hafta mola verip yeni bir projeye başlayacağım. İstersen birlikte yapabiliriz. Kabul edersen mesaj yollayabilirsin;

[email protected]


:)
 

Geri
Yukarı