Unity Kullanımı

kakakakaas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar. Unity kullanımı ile ilgili araştırmalarım sonucu birçok çöp niteliğinde bilgiye ulaştım. Burdan herkese sesleniyorum .. Unity kullanımı ile ilgili bilgi sahibi olan varsa lütfen bizlerle paylaşabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyrun burdan başlayın ve arkadaşın videoları ile devam edin.

Açık akademinin dersleri sadece Windows Phone ile ilgili. Windows Phone için yazılan program Android için çalışırmı ?
Benim bildiğim import ederken hangi platform için yaptığını seçiyorsun. Orada iOS, Wp ve Android için var. Sen mobil e uygun oyununu yap istediğin platform için import edebilirsin yeterki mobil uyumlu olsun.

Dostum, deneyimlerime dayanarak söylüyorum. Oyunda UI ile kontrol varsa PC mobil cihazlarda çalışacaktır. Ancak sen kontrolleri PC için yapmadıysan. Örnek olarak "W" ile bir fonksiyon girdiysen tahmin edeceğin üzere çalışmaz. Unity'de platform farkı yok diyebilirim.

Dostum buldun mu iyi bir eğitim videosu. Varsa önerebilir misin? Tasarımcı dayı diye bir kanal var YouTube'da. O da yeni başladı bu seriye. Sanki iyi gibi. Henüz yeni öğrenme aşamasındayım ben de.

Dostum buldun mu iyi bir eğitim videosu. Varsa önerebilir misin? Tasarımcı dayı diye bir kanal var YouTube'da. O da yeni başladı bu seriye. Sanki iyi gibi. Henüz yeni öğrenme aşamasındayım ben de.

İlk başladığımda bu listeyi baya izlemiştim ben. Basit temel düzeyde anlatıyor sıkıcı da değil. Yanlış hatırlamıyorsam altyazısı vardı.

İlk başladığımda bu listeyi bayağı izlemiştim ben. Basit temel düzeyde anlatıyor sıkıcı da değil. Yanlış hatırlamıyorsam alt yazısı vardı.

Teşekkürler, bakacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı