Unity'de aldığım GPU hatası

sıddııık

Decapat
Daha fazla  
WhatsApp Image 2022-11-30 at 22.22.30.jpeg

Unity'de oyun yaparken bu hata ile karşılaşıyorum sürekli. Bu hata anlaşılan PC'nin GPU'su ile alakadar bir durum. PC'nin özellikleri mi yetersiz kaçıyor acaba diye düşünüyorum. PC özellikleri aşağıdaki fotoda bulunmaktadır.

bandicam 2022-11-30 22-27-58-650.jpg

Sizce PC'nin hangi parçasını yükseltmem bu hatayı almaktan beni kurtarır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1589451

Unity'de oyun yaparken bu hata ile karşılaşıyorum sürekli. Bu hata anlaşılan PC'nin GPU'su ile alakadar bir durum. PC'nin özellikleri mi yetersiz kaçıyor acaba diye düşünüyorum. PC özellikleri aşağıdaki fotoda bulunmaktadır.

Eki Görüntüle 1589454

Sizce PC'nin hangi parçasını yükseltmem bu hatayı almaktan beni kurtarır?
Ekran kartini yazmamissin. Dxdiag yazik ekran yerine gelirsen orada yazacaktir. Eger bulamazsan dxdiag yazip butun ekranlatin fotografini at.

Onun disinda evet ekran karti sorununa benziyor, driver olabilir, kart olabilir. Herhanhi bir log dosyasi olusturduysa atar misin, program klasorunde, C diskinde ya da masaustunde olabilir.

Sorunu çözüldü. C diski var PC de sadece ve her yüklediğim onun içinde yer kaplıyor. Fazladan bir depolama alanına ihtiyacım var. Unity ile birlikte OBS Studio'yu açıp birlikte kullanıyorum. Bu da PC'nin GPU 'sunu % 30'lara kadar çıkmasına neden oluyor. Fazla dayanmayıp direkt hata veriyor. Bunları böyle yazdım çünkü benzer sıkıntı yaşayan varsa fikir sahibi olabilir en azından. Yardım etmeye çalıştığınız için de teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı