Maraza25 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 189 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G15 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2022 #1 Merhaba ben 3D modellemeyi çok bilmiyorum tinkercat kullanarak bir şahi topu modelledim. Buna Unity'de texture atınca texture sapıtıyor bunu nasıl düzeltebilirim? Textureyi başka bir modele attığımda düzgün çalışıyor. Modeli buradan indirebilmeniz lazım Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2022
Merhaba ben 3D modellemeyi çok bilmiyorum tinkercat kullanarak bir şahi topu modelledim. Buna Unity'de texture atınca texture sapıtıyor bunu nasıl düzeltebilirim? Textureyi başka bir modele attığımda düzgün çalışıyor. Modeli buradan indirebilmeniz lazım
Çözüm Mert Can Urcan 27 Aralık 2022 TinkerCad'de UV Unwrap özelliği geldi mi? Geldiyse onu yaptıktan sonra dışa/içe aktar yapman yeterli olur. Unity'de varsa (?) onu da deneyebilirsin, objenin UV'sini düzenlersin. Gelmemişse başka bir programa alıp, orada UV düzenlemen gerek.
TinkerCad'de UV Unwrap özelliği geldi mi? Geldiyse onu yaptıktan sonra dışa/içe aktar yapman yeterli olur. Unity'de varsa (?) onu da deneyebilirsin, objenin UV'sini düzenlersin. Gelmemişse başka bir programa alıp, orada UV düzenlemen gerek.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.961 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 27 Aralık 2022 #2 TinkerCad'de UV Unwrap özelliği geldi mi? Geldiyse onu yaptıktan sonra dışa/içe aktar yapman yeterli olur. Unity'de varsa (?) onu da deneyebilirsin, objenin UV'sini düzenlersin. Gelmemişse başka bir programa alıp, orada UV düzenlemen gerek. Artı 1 Eksi Çözüm
TinkerCad'de UV Unwrap özelliği geldi mi? Geldiyse onu yaptıktan sonra dışa/içe aktar yapman yeterli olur. Unity'de varsa (?) onu da deneyebilirsin, objenin UV'sini düzenlersin. Gelmemişse başka bir programa alıp, orada UV düzenlemen gerek.
KS KS Maraza25 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 189 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G15 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2022 #3 Mert Can Urcan dedi: TinkerCad'de UV Unwrap özelliği geldi mi? Geldiyse onu yaptıktan sonra dışa/içe aktar yapman yeterli olur. Unity'de varsa (?) onu da deneyebilirsin, objenin UV'sini düzenlersin. Gelmemişse başka bir programa alıp, orada UV düzenlemen gerek. Genişletmek için tıkla... Modelleme konusunda cok cahilim ama soylediginizi denicem Artı 0 Eksi
Mert Can Urcan dedi: TinkerCad'de UV Unwrap özelliği geldi mi? Geldiyse onu yaptıktan sonra dışa/içe aktar yapman yeterli olur. Unity'de varsa (?) onu da deneyebilirsin, objenin UV'sini düzenlersin. Gelmemişse başka bir programa alıp, orada UV düzenlemen gerek. Genişletmek için tıkla... Modelleme konusunda cok cahilim ama soylediginizi denicem