Unity'de "button" gözükmüyor

448206

Hectopat
Makaleler
3
Muhtemelen basit bir problem yaşıyorum fakat bir türlü anlam veremiyorum. Eğitim videolarında normal buton gözükürken bende neden sadece TextMeshPro gözüküyor? Normal butonu nasıl getirebilirim? Veya nedir bu TextMeshPro'nun olayı, normal buton yerine kullanılabilir mi?

1688001921418.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen basit bir problem yaşıyorum fakat bir türlü anlam veremiyorum. Eğitim videolarında normal buton gözükürken bende neden sadece textmeshpro gözüküyor? Normal butonu nasıl getirebilirim? Veya nedir bu textmeshpro'nun olayı, normal buton yerine kullanılabilir mi?

Eki Görüntüle 1840070

Normal buttonlar legacynin içinde yer alıyor ama textmeshpro olan UIleri kullanmanı tavsiye ederim.

Normal buttonlar legacynin içinde yer alıyor ama textmeshpro olan uıleri kullanmanı tavsiye ederim.

İzlediğin öğreticiler Unity'nin daha eski sürümleri. Legacy kısmında button var.

Normal buttonlar legacynin içinde yer alıyor ama textmeshpro olan UIleri kullanmanı tavsiye ederim.
Hocam sadece öğrenmek için oluşturuyor. O yüzden bence şimdilik o kadar da gerekli değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı