Unlost F/P sistemler nasıl?

Eşek markalı psu😈😈 kazık fiyatlıdır kesin.
1750448001062.png

Fiyat bu şekilde.

96 bin TL'lik sistemde Gamepower güç kaynağı var.

Hocam RAM'i neden 1x16 şeklinde koymuşlar ben bilgisayardan çok anlamam ama ben bile alırken 2 tane 8'li olmasına dikkat ettim.
DDR5 için genelde öyle yapıyorlar.

Fiyat güzelmiş fakat eşek markalı PSU'ya sistem emanet edilmez. Özelleştirme yapılabiliyorsa kesinlikle değişilmeli.
Yapılmıyor. 😔 Ya da ben göremedim.

Eki Görüntüle 2517180

Kullandıkları parçalara şöyle bir baksan anlarsın hocam.
Fiyatına göre değişir derdim de parçalar çok kötü. A serisi bir anakart (adım kadar eminim tek SSD slotu vardır) 500 gb bir ssd zaten 70 80 gb Windows için gidiyor 2 oyun yüklersiniz artık. Kasayı bilmiyorum ama kötü sanırsam. Soğutucu olsa da yeter diyip GamePower koymuşlar. DDR5'te çift kanal olayı çok önemli değil diyorlar tek kanal olması sorun olmayabilir. Onun dışı sadece işlemci ve ekran kartı iyi kalan parçalar kötü alınmaz bu sistem çok ucuz değilse.

Fiyatına göre değişir derdim de parçalar çok kötü. A serisi bir anakart (adım kadar eminim tek SSD slotu vardır) 500 GB bir SSD zaten 70 80 GB Windows için gidiyor 2 oyun yüklersiniz artık. Kasayı bilmiyorum ama kötü sanırsam. Soğutucu olsa da yeter deyip Gamepower koymuşlar. DDR5'te çift kanal olayı çok önemli değil diyorlar tek kanal olması sorun olmayabilir. Onun dışı sadece işlemci ve ekran kartı iyi kalan parçalar kötü alınmaz bu sistem çok ucuz değilse.

Evet ucuz olmasının nedeni muhtemelen çoğu seçilen parçanın berbat olmasından kaynaklı.

Evet ucuz olmasının nedeni muhtemelen çoğu seçilen parçanın berbat olmasından kaynaklı.
Güç kaynağı da kasanın kendisinden gelme sanırsam o da kötü gibi duruyor. Soğutucu zaten stoktan hallice. Normalde kasa ve işlemci soğutucu bence pek önemli değil parçalar en alt marka değilse pek ısınmaz ama bilmediğim markanın güç kaynağını asla almam açıkçası. SSD'nin sadece markası iyi 500 gb kime yetecek şu saatten sonra? 400 gb gibi düşünün o SSD'yi 2 3 oyuna bitiyor. Açıkçası şu parayı buna vereceğime Xbox Series X falan bakarım ya da PS5. Sırf abonelik alıp oyun oynayasan daha kardasın o aletlerde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı