federiko
Hectopat
İşlemcin CS:GO için yetersiz. Sistemin stabilitesini bozabilirsin.
Neden CS:GO oynayamam mı çoğu kişi 70 80 FPS alırsın diyor.
İşlemcin CS:GO için yetersiz. Sistemin stabilitesini bozabilirsin.
Evet düşenler varmış işte.
Bence Windows 10 kullanın.Hızlandırma rehberindeki işlemleri uygulamayın. Çünkü ileride kullanmak isteyince hata alıp uğraşıyorsunuz.
Tavsiyem sadece Windows 10 kurup Xbox DVR kapatmanız.
Video başında Windows ayarlaması yapıyor. Ardından NVIDIA denetim masası ayarları, overclock ve grafik ayarı ile oyunda FPS kazanılacağını söylüyor.Bana hurafe gibi geliyor böyle şeyler, sistemde birkaç ayar yaparak ancak sistemin kendisini hızlandırırsınız, oyunları hızlandırmak pek mümkün gibi gelmiyor bana.
Hele 20 veyahut 30 FPS farkın mümkünatı yok, ayar yapacaksanız NVIDIA denetim masasında birkaç ayar yaparsınız taş çatlasa 5 FPS kazanırsınız o kadar.
İşte o yüzden yapmayın.
Windows 10 xbox oyun barı sayesinde ekran görüntüsünü kaydediyor.Bu da oyun performansını etkiliyor.Xbox DVR ne oluyor.
70-80 FPS, CS:GO için iyi bir değer değil.
Windows 10 ile birlikte Xbox platformu ile Windows birnevi bağlandı. Xbox DVR, oyun istatistiği tutan, medya kaydeden bir Windows yazılımı. Kapatmakta fayda var.Xbox DVR ne oluyor.
Yapmayacağım ya korktum zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.