Katılıyorum.Fiyatları konusunda iddialı oldukları kadar iyi değiller itopya veya incehesap üzerinden o fiyat aralıklarına daha iyi sistemler bulunuyor. Alınmaması gereken bilgisayarlardan o fiyat için tercih edilmemeli bence.
Katılıyorum.Fiyatları konusunda iddialı oldukları kadar iyi değiller itopya veya incehesap üzerinden o fiyat aralıklarına daha iyi sistemler bulunuyor. Alınmaması gereken bilgisayarlardan o fiyat için tercih edilmemeli bence.
Adam R5 1600 gibi bir F/P kralı varken gitmiş 3200G koymuş. Bir de diyor 4.0 GHz bu işlemci çok iyi oyun oynatıyoBen sistemlerini incelemedim ama Donanım Arşivi çok sert eleştirmişti. Gidip Ryzen 3'lü kasaya en iyi F/P kasası falan diyormuş. Videoyu açıp direkt ileri sardırdığımda arkadaşlar GTA 5 testleri önemli çünkü oyunun optimizasyonu bilmem ne gibi(küfür) diyor. Benim bildiğim GTA 5 optimizasyon konusunda gayet başarılı. GTA 4 dese anlarım. Bu ne şimdi?
Gerçekten komik sistem olmuş. Katılıyorum.Adam R5 1600 gibi bir F/P kralı varken gitmiş 3200G koymuş. Bir de diyor 4.0 GHz bu işlemci çok iyi oyun oynatıyoRX 570 Armor kartı saymıyorum bile.
Eleştirisinde sonuna kadar haklı bence![]()
Anlayamadım?Azıcık ingilizce mi kassak ne?
Ben de ona şaşırdım.GTA 5 optimizasyonu mu kötüymüş?!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.