Kont Unerlich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Yer Belgeler Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar UE4'e giriyorum yeni proje C++ seçiyorum proje oluşturmuyor .NET Framework 4.6.0 ve üstü istiyor. Bir türlü çözemedim sorunu. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2020
Arkadaşlar UE4'e giriyorum yeni proje C++ seçiyorum proje oluşturmuyor .NET Framework 4.6.0 ve üstü istiyor. Bir türlü çözemedim sorunu. Yardım eder misiniz?
PasFacile Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 477 Çözümler 3 7 Haziran 2020 #11 Visual Studio Installer üzerinden indirmeniz lazım. Artı 0 Eksi
KS KS Kont Unerlich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Yer Belgeler Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #12 PasFacile dedi: Visual Studio ınstaller üzerinden indirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl indirebilirim bulamadım? Vavien. dedi: Dev Pack yazanı kurmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam oldu Allah razı olsun herkese teşekkürler iyi günler. Çözüldü. Artı 0 Eksi
PasFacile dedi: Visual Studio ınstaller üzerinden indirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl indirebilirim bulamadım? Vavien. dedi: Dev Pack yazanı kurmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam oldu Allah razı olsun herkese teşekkürler iyi günler. Çözüldü.
PasFacile Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 477 Çözümler 3 7 Haziran 2020 #13 Kont Unerlich dedi: Hocam nasıl indirebilirim bulamadım? Genişletmek için tıkla... Visual Studio Installer -> Değiştir -> Bağımsız Bileşenler- "SDK" yazıp ara -> .NET Framework 4.8 SDK'ı kur. Artı 0 Eksi
Kont Unerlich dedi: Hocam nasıl indirebilirim bulamadım? Genişletmek için tıkla... Visual Studio Installer -> Değiştir -> Bağımsız Bileşenler- "SDK" yazıp ara -> .NET Framework 4.8 SDK'ı kur.