Unreal Engine 4 için güzel bir rehber var mı?

277662

Kilopat
Makaleler
5
Yakın bir zaman önce Unity yerine Unreal Engine 4 kullanmaya başladım. Ben bir şeyi burada bu tuş var şurada şu tuş var yerine uygulamalı bir şekilde anlatılınca çok daha iyi öğreniyorum. Bu bağlamda UE4 için böyle basit oyunlar yapmayı anlatan videolar aradım ama Hintli abiler algoritmamı ele geçirmiş durumda. Gereksiz bilgi vermeleri tamam ama başladıkları projeyi de bitirmiyorlar haliyle ortada kalıyorum.
Kısaca Kaliteli ve öz bilgiler veren bildiğiniz rehberler var mıdır?

Unreal coder diye bir kanal var. 30 40 videoluk serisinde basit bir FPS oyun yapmayı ve mekanikleri öğretiyor. Onun haricinde whitrise kanalının içerikleri bence güzel. Udemy'de kullandığım bir kurs vardı 67 saatlik. İsterseniz link atabilirim. Ha bir de bence bilgisayar kaldırıyorsa 4 değil 5 kullanın.

Unreal coder diye bir kanal var. 30 40 videoluk serisinde basit bir FPS oyun yapmayı ve mekanikleri öğretiyor. Onun haricinde whitrise kanalının içerikleri bence güzel. Udemy'de kullandığım bir kurs vardı 67 saatlik. İsterseniz link atabilirim. Ha bir de bence bilgisayar kaldırıyorsa 4 değil 5 kullanın.
Udemy kursları da olabilir hocam. Şu an için ücretsiz kaynakları kullanacağım fakat elime para geçince bakabilirim.

Ha bir de bence bilgisayar kaldırıyorsa 4 değil 5 kullanın.
Sizce mantıklı olur mu? Ryzen 5 2600 ve RX590 var. Biraz korkutucu geliyor Unreal Engine 5, malum yeni motor kaynak falan bulamam diye korkuyorum.

Udemy kursları da olabilir hocam. Şu an için ücretsiz kaynakları kullanacağım fakat elime para geçince bakabilirim.

Sizce mantıklı olur mu? Ryzen 5 2600 ve RX590 var. Biraz korkutucu geliyor Unreal Engine 5, malum yeni motor kaynak falan bulamam diye korkuyorum.

Hocam son Zamanlarda YouTube'dan UE 4 diye arttığımda bile UE5 tutoriallari çıkıyor. Sistem yetiyorsa geçin düşünmeden.

Hocam şuanda atamıyorum ama birazdan atacağım linki.

Hocam son zamanlarda YouTube'dan UE 4 diye arttığımda bile UE5 tutoriallari çıkıyor. Sistem yetiyorsa geçin düşünmeden.

Hocam şu anda atamıyorum ama birazdan atacağım linki.

Maalesef kursu bulamadım. Kaldırılmış falan sanırım anlamadım tam. Ama başka kurslar da var bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bir şey olmaz hocam ya YouTube kaynakları da fena değil. Konuya UE 4 yerine UE5 kaynakları önerirseniz daha iyi olur. Değiştirdim vallahi direkt.

UE 4 ve 5 arasında tutorial bakımından pek fark yok. Sadece spesifik konularda farklılıklar var (örneğin camera shake yapımı ikisinde az da olsa farklı).

https://www.youtube.com/@MergentheGreat/videos Son videolarında 0'dan Blueprint anlatıyor(UE5 üzerinden)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı