Unreal Engine 5 düşük FPS veriyor

Öncelikle bu sistemle Unity'e geçiş yapmak gibi hata yapmanızı önermem. Laptop şarja takılı değilse kapanması 30 dakika bile sürmeyeceğinden dahili gpu kullanılıyor olabilir veya watt sınırlaması.
şu an bir iki saattir şöyle bir kafa içerisindeyim: Şu an zaten içinde çalışacağım büyük oyun projesi yok tek başımayım önümde de 5 yıllık bir üni zamanı var önce unityden kendim bir şeyler geliştireyim jamlere katılayım gerçekten bu sektörde devam edip büyük çalışmalara girmek istersem de unreala geçerim zaten üniversiteden gelecek bir c++ bilgim de olacak

@kerozin C++ Öğrenmek zorunda değilsiniz. Ayrıca bir ekip olmanız, büyük proje olması vb. şartlar olması şartında UE kullanmak zorunda olduğunuzu kim söyledi bilmiyorum ama yanlış bakış açısı. UE, Unityden çok daha kolay. Özellikle de tek başına olan geliştiriciler için.

şu an bir iki saattir şöyle bir kafa içerisindeyim: Şu an zaten içinde çalışacağım büyük oyun projesi yok tek başımayım önümde de 5 yıllık bir üni zamanı var önce unityden kendim bir şeyler geliştireyim jamlere katılayım gerçekten bu sektörde devam edip büyük çalışmalara girmek istersem de unreala geçerim zaten üniversiteden gelecek bir c++ bilgim de olacak
Unity ve Unreal kullanmış biriyim. Unity kullanarak hiç bir projemi steama çıkaramadım hep bir şeyler ters gitti program hiç yardımcı olmuyor. (Mobile basit bir oyun yapıyorsan bir iki mekanik unity yeterli). Unreal kullanmaya başladım 2 ayda oyunun demosunu steama yayınladım, Oyun tamamen bitti Önümüzdeki ay yayınlanacak yayın takvimi bekliyorum.

Özet olarak Unreal ile gerçekten bir şeyler yapıp ortaya koyarsın, Unity ile kendini kandırırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı