Unreal Engine 5 Matrix Demosu Artık PC’de Denenebiliyor

Güncel oyunlar görsel olarak pek bir artış getirmemesine rağmen ortalama sistemlerde 60 FPS'i anca alırken bunları düşünemiyorum. Umarım yapımcılar görselliğin yanında biraz optimizasyon da yaparlar.

Güncel oyunlar görsel pek bir artış getirmemesine rağmen ortalama sistemlerde 60 FPS'i anca alırken bunları düşünemiyorum. Umarım yapımcılar görselliğin yanında biraz optimizasyon da yaparlar.

Yeni nesil konsollar donanımsal olarak çok erken çıkarılmış gibi geldi bana, çok uzun yıllar sürmeden bir PS5 Pro falan görebiliriz. Daha ilk senelerden grafikleri kırpmazlar umarım. Optimizasyon illa yapılacaktır yalnız bu grafiklerdeki AAA oyunlar yağmur gibi yağarsa bizim mevcut sistemleri pek de uzun yıllar kullanamayabiliriz.

PS3 döneminde değiliz; mimari de programlama dili de aynı. PS5 versiyonu ile arada devasa boyut farkı var. Kısılmış bir versiyon ile tam versiyonu karşılaştırmak komik.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…