Bu motorla yapılacak oyunlar beyin yakar. Hellblade 2'nin oynanış videosu bile muazzamdı. Uzun süredir anlatmaya çalıştığım "RDR2 grafiksel anlamda illüzyon kullanıyor, motor bildiğimiz motorlardan farksız" kısmı daha da ortaya çıkıyor. Şu şekilde yapılmış bir Cyberpunk evrenini düşünemiyorum neonlar, devasa binalar vb. CP77'nin grafikleri özellikle insan modellemeleri açısından muazzam ama şehir doğallığı o seviyede değil.
Güncel oyunlar görsel pek bir artış getirmemesine rağmen ortalama sistemlerde 60 FPS'i anca alırken bunları düşünemiyorum. Umarım yapımcılar görselliğin yanında biraz optimizasyon da yaparlar.
PS3 döneminde değiliz; mimari de programlama dili de aynı. PS5 versiyonu ile arada devasa boyut farkı var. Kısılmış bir versiyon ile tam versiyonu karşılaştırmak komik.Klasik konsolcu kafası olduğu gibi port etmişler. Emülatörde oynasan bundan daha iyi çalışır. PS5’de 4K 60 FPS akan oyunun PS5 donanımından çok daha güçlü PC’lerde oynamaması rezillik. Allah rızası İçin optimizasyonla biraz uğraşsaydınız.
RTX 3070 Ti 1440p 20 FPS almış.
Benim anlamadığım olay şu PlayStation 5 de neden kasmıyor da 3070 Ti'lı bir PC de kasıyor.
Yazılımsal ve donanımlar tam yerindeBenim anlamadığım olay şu PlayStation 5 de neden kasmıyor da 3070 Ti'lı bir PC de kasıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.