Unreal Engine 5 Matrix Demosu Artık PC’de Denenebiliyor

Unreal engine 5 den yeni görseller sızdı(!) Ekran görüntüsü 2021-12-31 201203.png 1643989666019.png Ekran görüntüsü 2022-01-21 231106.png Ekran görüntüsü 2022-01-24 034315.png Ekran görüntüsü 2021-12-26 162628.png Ekran görüntüsü 2022-01-28 211232.png

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-01-24 144209.png
    Ekran görüntüsü 2022-01-24 144209.png
    343,2 KB · Görüntüleme: 24
Bu motorla yapılacak oyunlar beyin yakar. Hellblade 2'nin oynanış videosu bile muazzamdı. Uzun süredir anlatmaya çalıştığım "RDR2 grafiksel anlamda illüzyon kullanıyor, motor bildiğimiz motorlardan farksız" kısmı daha da ortaya çıkıyor. Şu şekilde yapılmış bir Cyberpunk evrenini düşünemiyorum neonlar, devasa binalar vb. CP77'nin grafikleri özellikle insan modellemeleri açısından muazzam ama şehir doğallığı o seviyede değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncel oyunlar görsel olarak pek bir artış getirmemesine rağmen ortalama sistemlerde 60 FPS'i anca alırken bunları düşünemiyorum. Umarım yapımcılar görselliğin yanında biraz optimizasyon da yaparlar.

Güncel oyunlar görsel pek bir artış getirmemesine rağmen ortalama sistemlerde 60 FPS'i anca alırken bunları düşünemiyorum. Umarım yapımcılar görselliğin yanında biraz optimizasyon da yaparlar.

Yeni nesil konsollar donanımsal olarak çok erken çıkarılmış gibi geldi bana, çok uzun yıllar sürmeden bir PS5 Pro falan görebiliriz. Daha ilk senelerden grafikleri kırpmazlar umarım. Optimizasyon illa yapılacaktır yalnız bu grafiklerdeki AAA oyunlar yağmur gibi yağarsa bizim mevcut sistemleri pek de uzun yıllar kullanamayabiliriz.

Klasik konsolcu kafası olduğu gibi port etmişler. Emülatörde oynasan bundan daha iyi çalışır. PS5’de 4K 60 FPS akan oyunun PS5 donanımından çok daha güçlü PC’lerde oynamaması rezillik. Allah rızası İçin optimizasyonla biraz uğraşsaydınız.
PS3 döneminde değiliz; mimari de programlama dili de aynı. PS5 versiyonu ile arada devasa boyut farkı var. Kısılmış bir versiyon ile tam versiyonu karşılaştırmak komik.

RTX 3070 Ti 1440p 20 FPS almış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

indirmeyi yarıda iptal ettim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı