Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #1 Açarken GPU crashed or D3D device removed diye hata çıkıyor. Nasıl çözebilirim?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 29 Mayıs 2022 #2 Ekran kartı çökmüş veya çıkartılmış diyor. Çözümü belki sürücüleri DDU ile silip WHQL sürücü yüklemek olabilir. Ekran kartınız? Artı 0 Eksi
Ekran kartı çökmüş veya çıkartılmış diyor. Çözümü belki sürücüleri DDU ile silip WHQL sürücü yüklemek olabilir. Ekran kartınız?
KS KS Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #3 InternetciMen dedi: Ekran kartı çökmüş veya çıkartılmış diyor. Çözümü belki sürücüleri DDU ile silip WHQL sürücü yüklemek olabilir. Ekran kartınız? Genişletmek için tıkla... MSI NVIDIA GT 1030 2 GB. Nasıl yapacağız acaba. InternetciMen dedi: Ekran kartı çökmüş veya çıkartılmış diyor. Çözümü belki sürücüleri DDU ile silip WHQL sürücü yüklemek olabilir. Ekran kartınız? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Ekran kartı çökmüş veya çıkartılmış diyor. Çözümü belki sürücüleri DDU ile silip WHQL sürücü yüklemek olabilir. Ekran kartınız? Genişletmek için tıkla... MSI NVIDIA GT 1030 2 GB. Nasıl yapacağız acaba. InternetciMen dedi: Ekran kartı çökmüş veya çıkartılmış diyor. Çözümü belki sürücüleri DDU ile silip WHQL sürücü yüklemek olabilir. Ekran kartınız? Genişletmek için tıkla...
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 29 Mayıs 2022 #4 O ekran kartı Unreal Engine 5 için çok düşük. Bir ihtimal o yüzden çöküyordur fakat sürücüyü deneyelim. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Artı 0 Eksi
O ekran kartı Unreal Engine 5 için çok düşük. Bir ihtimal o yüzden çöküyordur fakat sürücüyü deneyelim. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA
KS KS Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #5 InternetciMen dedi: O ekran kartı Unreal Engine 5 için çok düşük. Bir ihtimal o yüzden çöküyordur fakat sürücüyü deneyelim. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Genişletmek için tıkla... Sürücüyü güncelledim. InternetciMen dedi: O ekran kartı Unreal Engine 5 için çok düşük. Bir ihtimal o yüzden çöküyordur fakat sürücüyü deneyelim. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Genişletmek için tıkla... İlk indirdiğimde açılıyordu. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: O ekran kartı Unreal Engine 5 için çok düşük. Bir ihtimal o yüzden çöküyordur fakat sürücüyü deneyelim. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Genişletmek için tıkla... Sürücüyü güncelledim. InternetciMen dedi: O ekran kartı Unreal Engine 5 için çok düşük. Bir ihtimal o yüzden çöküyordur fakat sürücüyü deneyelim. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Genişletmek için tıkla... İlk indirdiğimde açılıyordu.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 29 Mayıs 2022 #6 Llllaaass dedi: Sürücüyü güncelledim. İlk indirdiğimde açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Tekrar deneyin, OC vb. yaptınız mı karta? Bunlarda olmaz ise çözümü bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Llllaaass dedi: Sürücüyü güncelledim. İlk indirdiğimde açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Tekrar deneyin, OC vb. yaptınız mı karta? Bunlarda olmaz ise çözümü bilmiyorum.
KS KS Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #7 InternetciMen dedi: Tekrar deneyin, OC vb. yaptınız mı karta? Bunlarda olmaz ise çözümü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yapmıştım sonra düzelttim. Düzelttim şimdilik. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Tekrar deneyin, OC vb. yaptınız mı karta? Bunlarda olmaz ise çözümü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yapmıştım sonra düzelttim. Düzelttim şimdilik.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 29 Mayıs 2022 #8 Llllaaass dedi: Yapmıştım sonra düzelttim. Düzelttim şimdilik. Genişletmek için tıkla... Kartta sıkıntı oluşmuş olabilir OC'den sonra. Çok bilgim yok daha fazla yardım edemeyeceğim. Artı 0 Eksi
Llllaaass dedi: Yapmıştım sonra düzelttim. Düzelttim şimdilik. Genişletmek için tıkla... Kartta sıkıntı oluşmuş olabilir OC'den sonra. Çok bilgim yok daha fazla yardım edemeyeceğim.