Unity arayüzünü biliyorum ve kullanabiliyorum. Temel bir C# bilgim var ama daha kendi başıma kod yazamıyorum ve Unity'den sıkıldım. Unreal Engine öğrenmeye başlamalı mıyım sizce?
Teşekkür ederim başlayacağım.
Kod yazmak zor geliyorsa ve zorlanıyorsan hiç girme. Şuan yazarken keyif almıyorsan yapılacak iş değil.Unity arayüzünü biliyorum ve kullanabiliyorum. Temel bir C# bilgim var ama daha kendi başıma kod yazamıyorum ve Unity'den sıkıldım. Unreal Engine öğrenmeye başlamalı mıyım sizce?
Bu algıdan çıkın artık. Unreal Unity'den daha basit. Daha önce kaç kere kullandın UE'yi de bu sonuca vardın?Başla. Unity'den arayüz olarak daha basit hatta. Kod konusunda yorum yapamam ama.
Bence de inanılmaz haklısın. Hatta seni desteklemek için her kelimeye ayrı ayrı link bıraktım hepsine doya doya bakTek sıkıntısı documentation. Unity için çok daha kapsamlı yardımcı şeyler varken Unreal'da genel olarak yalnızsın. Çok fazla kaynak yok diyebilirim.
Kod yazmak zor geliyorsa ve zorlanıyorsan hiç girme. Şu an yazarken keyif almıyorsan yapılacak iş değil.
Unreal Engine'e geçince İngilizce bilmen öğrenmeni hızlandırıyordu o da yarı yarıya geçti. Türkçe desteği de var. 3D Kaliteli ve kolay şekilde oyun yapmak istiyorsan UE 5 öğren.
Bu algıdan çıkın artık. Unreal Unity'den daha basit. Daha önce kaç kere kullandın UE'yi de bu sonuca vardın?
Bence de inanılmaz haklısın. Hatta seni desteklemek için her kelimeye ayrı ayrı link bıraktım hepsine doya doya bak![]()
İkisini de kullandım? Geçen sene Unreal Engine 5 ile FPS oyun denemesi, bu sene de bitirme projesi için Unity de retro boomer shooter oyun geliştiriyorum. Her bir şey bana ait olacak şekilde.
Fazlasıyla var. Üstüne üstlük asset desteği de Unreal'in daha fazla. Karşılaştırılacak konular bunlar değil.Yardımcı kaynak yok demedim Unity o konuda daha kapsamlı onu belirttim. Dokümantasyon Unity'de daha iyi hala daha fikrimin arkasındayım.
İkinizde teşekkür ederim öncelikle.
Evet kod yazmaktan cidden keyif alıyorum ama 2 haftadır çok basit bir kodu anlamaya çalışıyorum ve biraz bunaldım ondan Unreal Engine geçmek istemiştim aslında. Oyun 3D yapacağım. PC'ye yapacağım. Görsellere önem vermiyorum. Unreal Engine da bir sürü önceden aldığım ücretsiz assetler de duruyor onları da kullanmak istiyorum aslında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.