Until Dawn Steam'de, Epic'te ve PlayStation'da ön siparişe açıldı!

Corizeo

Decapat
Makaleler
1
Until Dawn Steam Epic'te ön siparişe açıldı. Oyun 4 Ekim'de çıkış yapıyor.

Steam'de fiyatı 60$ (2000 TL), Epic'te ve PlayStation'da fiyatı 2500 TL (74 dolar).

Ayrıca Fanatical'da büyük ihtimale oyunu (Steam için) 49.8 dolar (1700 TL) civarına getirebileceksiniz çünkü Omen17 kodu %17 indirim sağlıyor indirimi olmayan oyunlarda ve genelde Fanatical'da Sony oyunlarında indirim olmuyor. Fanatical'da sayfası açılınca konuya ekleyeceğim.

Daha öncesinde konusunu açtığım gibi artık PlayStation kendi platformundaki yaptığı TL fiyatlandırmasını Epic'te de uygulayacak gibi gözüküyor bu saatten sonra Epic TL olduğu için. Steam'de 500 TL daha ucuz oyun global fiyatı olmasına rağmen.

1724231398093.png

1724231404390.png

1724231914830.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun harbiden güzel oyun fakat pahalı olması üzdü. Açıkçası bu parayı oyuna vereceğime bileşenlerini yükseltmek daha mantıklı geliyor bana.

Steam'de fiyatı 60$ (2000 TL), Epic'te ve PlayStation'da fiyatı 2500 TL (74 dolar).

Ayrıca Fanatical'da büyük ihtimale oyunu (Steam için) 49.8 dolar (1700 TL) civarına getirebileceksiniz çünkü Omen17 kodu %17 indirim sağlıyor indirimi olmayan oyunlarda ve genelde Fanatical'da Sony oyunlarında indirim olmuyor. Fanatical'da sayfası açılınca konuya ekleyeceğim.

Daha öncesinde konusunu açtığım gibi artık PlayStation kendi platformundaki yaptığı TL fiyatlandırmasını Epic'te de uygulayacak gibi gözüküyor bu saatten sonra Epic TL olduğu için. Steam'de 500 TL daha ucuz oyun global fiyatı olmasına rağmen.

Eki Görüntüle 2289949

Eki Görüntüle 2289950

Eki Görüntüle 2289955
GoW Ragnarok'u 50 dolara satarlarken niye Until Dawn 60'dan girmiş? Merak ettim.

Eski oyunların sadece grafiklerinin yenilenip önümüze sıfır yeni çıkmış triple a oyun fiyatı koymaları bıktırmamış herhalde.

Eski oyunların sadece grafiklerinin yenilenip önümüze sıfır yeni çıkmış triple a oyun fiyatı koymaları bıktırmamış herhalde.
Sadece grafik yenilemesi yok oyunda, birkaç farklı değişikliklerde var ekstra ama 60 dolar olması saçma cidden, 40 veya 50 daha uygun olurdu.

Square Enix bile 1 sene önceki çıkan oyununu PC'ye getirdiğinde 50$'ye düşürdü oyunun fiyatını 70$'den (FF 16), hatta Steam'de bizde 40 dolara satılıyor az da olsa bölgesel fiyatlandırma ile.

1724233944174.png

Bu sıralar listemde 3 oyun vardı Ragnarok, Black Myth Wukong ve FF16 hepsinin toplamı 150 dolar ediyor ve normalde 40 dolar bandında çıkarsa Until Dawn almayı da düşünüyordum ama bambaşka bir oyunmuş gibi cilalayıp bir daha önümüze 60 dolardan attılar oyunu.

Eki Görüntüle 2289949

Eki Görüntüle 2289950

Eki Görüntüle 2289955

Piyasanın babası Steam. 🤓

Bu sıralar listemde 3 oyun vardı Ragnarok, Black Myth Wukong ve FF16 hepsinin toplamı 150 dolar ediyor
Bu sene cidden çok fena, bayağı bir şey arka arkaya çıkıyor beklediğim, ön siparişlere ne kadar harcadığımın toplamını hesaplamak istemiyorum :D

normalde 40 dolar bandında çıkarsa Until Dawn almayı da düşünüyordum ama bambaşka bir oyunmuş gibi cilalayıp bir daha önümüze 60 dolardan attılar oyunu.
Ben de o şekilde düşünüyordum, 40-50 benim için okeydi fakat 60 gereksiz. Bakalım Fanatical'da açılırsa ön siparişe 49 dolara gelebilecek büyük ihtimalle, herhalde öyle alırım.

Köklü bir değişiklik olmadığı bariz. Eninde sonun bu oyun 2015 yapımı ve neredeyse aynı çıkaracaklar. Grafik yükseltmesi, bazı sahnelerde ki kamera açısının değişimi 60 dolara değecek yenilikler değil. Zaten bu oyunun yeniliği de ihtiyacı yok.

Basit bir oyun olsa da benim için özeldir fakat bu fiyata da alınmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı