Unutamadığınız kişi var mı?

Unutamamak problem değil, hatırlamamak fena oluyor, nerede ne zaman kimle neden nasıl ne yaptığını. Sonra karşılaşıyorsun bir zaman, bir yerde, hadi bakalım.

1675203981722.jpeg
 
Dolabımda yarım kalmış votkam vardı, her ne kadar kendimi frenleyeyim içmeyeyim desem de konuya girince bazı şeyler aklıma geldi.

Neyse yazayım bari.

Öyle ya da böyle her insanın unutamadığı birisinin olduğunu düşünüyorum, bunu sadece aşk anlamında düşünmeyin. Benim ise neredeyse her anlamda unutamadığım kişiler var. Altı yıllık arkadaşıma aşık oldum, her ne kadar kendimi bir süre sonra frenlesem de insanın içinde ukte olarak kalıyor bazı şeyler. Hala aklıma o hariç kimse ideal eş değilmiş, ideal hayat arkadaşı değilmiş gibi geliyor.

Dördüncü sınıfta bana aşırı şefkatli yaklaşan, aynı zamanda mesleki idolüm olan, her yönüyle aklımın bir köşesine çakıyla kazınmış gibi her daim duran İngilizce Öğretmenimi hala unutamıyorum. Dördüncü sınıf dediğime de bakmayın, dördüncü ve beşinci sınıftaydı iki yıl işte. Aradan neredeyse 12-13 yıl geçti ben hala unutamıyorum, bilmiyorum nedeni ney, psikolojik altyapısında neler var ama durum bu işte.
 

Geri
Yukarı