Unutkanlık sorunu

Remous

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Arkadaşlar söylenen sözleri değil de eşyalarımı hep unutuyorum. Markete gidip gazoz ve ekmek alıyorum. Ekmeği unutup çıkıyorum. Geçenlerde de ayakkabımı okulda unutmuştum şimdi ise en önemli şey olan kalem kutumu unuttum. Ne yapabilirim? Söylenen şeyleri ve yaşanan olayları unutmuyorum. Sadece eşyalarımı unutuyorum. Harbiden hiç hoş olmuyor. Hani aşık gibi derler ya o kıvamdayım. Dalıp gidiyorum. Sorunu az uyumam olabilir mi? Neyse yardımlarınızı bekliyorum Technopat ailesi. :)

Hayat akışınız hızlı olabilir acele edeyim derken bazı şeyleri unutmanız normal, uyku önemli bir ihtiyaç beş saatin altı sıkıntı çıkarabilir uzun vadede. Sıkmayın canınızı belkide biraz dinlenmeye ihtiyacınız vardır kendinize vakit ayırın (y)

Hayat akışınız hızlı olabilir acele edeyim derken bazı şeyleri unutmanız normal, uyku önemli bir ihtiyaç beş saatin altı sıkıntı çıkarabilir uzun vadede. Sıkmayın canınızı belkide biraz dinlenmeye ihtiyacınız vardır kendinize vakit ayırın (y)

Olabilir bu beni biraz avuttu. Kusura bakma ama kendime ayıracak vaktim yok. Okul için saat 8 de kalkıyorum ve gelmem saat üç buçuğu buluyor. Bende akşam yemeğini yiyene kadar Counter oynuyorum müzik dinliyorum falan filan. Hafta sonu ise gitar kursuna gidiyorum. Onun içinde saat 8 de kalkıyorum 12 de geliyorum. Sora aynı gün dedeme gidiyoruz zaten sonra bir bakmışsın pazar günü. Pazar günü de rahat yok gene kursa gidiyorum. Akşamda banyo yapıyorum birde ödev saat 11 buçuk olunca yatağa. Genelde ben zor uyurum uyumam 12 buçuğu buluyordur diye tahmin ediyorum. Uyuduğu 8 saat uykuda yetmiyor. :D

Ben de geçen patrona bir tane sigara alıp 50TL verdim, bastım gittim büfeden.
Sandılar ki para üstünü unuttum, halbuki ben 40TL bahşiş bırakmıştım :) Gönlü zengin bir arkadaşım yalnızca tek sorun bunu patronun parası ile yapıyor olmam.

Ben de geçen patrona bir tane sigara alıp 50TL verdim, bastım gittim büfeden.
Sandılar ki para üstünü unuttum, halbuki ben 40TL bahşiş bırakmıştım :) Gönlü zengin bir arkadaşım yalnızca tek sorun bunu patronun parası ile yapıyor olmam.

Gülme krizine girdim. O nasıl bir olay? Neyse çözümü olan var mı? :D

Günlük 8 saat uyku yeterli. Gitar kursuna gidip, CS oynarken kendinize vakit ayırmış oluyorsunuz zaten. Biraz pozitif olmaya çalışın. Bu arada eğer uykunuzu alamıyorsanız yattığınız yerin ışık almadığına emin olun.
@BilgisayarKurdu Olayın konumuzla ne ilgisi var, gereksiz mesajdan uyarı almayın sonra. :)

Kursa giderken kendime vakit ayırdığımı çok zannetmiyorum. Kursda adam gibi çalan bir ben varım çünkü. Koro gibi çalınca çok güzel oluyor ama. Odam ışık alıyor bu arada. Koridorun ışığını açıyoruz kapıdan gelen ışık ile uyuyorum. Onla alakalı olabilir. Bu gece denerim.
Not: İyi çalan arkadaşlar var ama gelmiyor. :(

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı