Unutulan BitLocker sifresi nasil sifirlanir?

Marcoess

Hectopat
SSD veya HDD modeli
wd
Merhaba 1 yıl önce diske BitLocker şifresi koymuştum, 1 yıl sonra yeni bir PC'ye taktığımda şifreyi unutmuşum.
Kurtarma anahtarı da yok ve Microsoft hesabımda kayıtlı bir anahtar da yok, son 10 yılım o diskin içinde.
PC'ye sanal Linux kurdum içine yine de erişemedim, ne yapmam lazım?

Ekran Alıntısı.PNG

Merhaba 1 yıl önce diske BitLocker şifresi koymuştum, 1 yıl sonra yeni bir PC'ye taktığımda şifreyi unutmuşum.
Kurtarma anahtarı da yok ve Microsoft hesabımda kayıtlı bir anahtar da yok, son 10 yılım o diskin içinde.
PC'ye sanal Linux kurdum içine yine de erişemedim, ne yapmam lazım?

Eki Görüntüle 2259425
Cmd ile yapılabiliyor diye biliyorum, birazdan atarım videosunu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu deneyin hocam. Windows 10 ile de aynı adımlardır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu videoyu deneyin hocam. Windows 10 ile de aynı adımlardır.

hocam denedim olmadı ayrıca bu arkadaş önceden şifresini yazıp açmış ondan sonra yapıyor

Son çare bu video olmaması imkansız

Bu da olmadı çünkü benim C ile bir sıkıntım yok. Harici D şifreleri zaten o ekrana bile gelemedim doğrusu. Shift'e basılı tuttum. Alakasız bir ekran.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha doğrusu kurtarma ekranına gelip cmd prompt ile yapın hocam kurtarma ekranına gelmek için.
Başlat, Ayarlar, Güncelleştirme ve Güvenlik, Kurtarma öğelerini seçin. Gelişmiş başlangıç seçeneğinin altındaki Şimdi yeniden başlat öğesine tıklayın
Bu adımları yaptıktan sonra, videoda cmd promp kısmından sonrasındaki adımları yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı