sarilarinkanaryalari
Femtopat
Unutulmaktan nasıl korkacaksın? Öldüğünde hatırlanıp hatırlanmadığını teknik olarak bilemezsin. Zaman paradoksu fail.
@öylesinekişi şu anda bu durumdayım zaten. Gelecekte de ha bir eksik ha bir fazla. Bir yerden sonra alışıyorsun zaten. Ama bazı noktalarda insanın zoruna gitmiyor değil yani. Birkaç sene önce arkadaşımın düğünü vardı, ben de parasızdım yemedim içmedim para biriktirip bir çeyrek aldım. Hani yakın arkadaşımız ayıp olmasın diye. Adam beni düğününe çağırmadı, unutmuş. O yoğunlukta unutabilir eyvallah dedik. Eski sevgilimin nişanlısına kadar davet etmiş ama. Sonra birinde liseden arkadaşlar toplanmışlar, yine haber vermediler. Dedim bunlar beni sevmiyorlar, benden rahatsız oluyor olabilir, bir şey diyemem sonuçta. Adamlar sevip, sevmemeyi bırak akıllarına gelmemişim, unutmuşlar. Bu bütün arkadaş çevremde de, yakın akraba çevremde de böyle. Beni herkes unutmuş abi, kimsenin hafızasında ben yokum. Herkes Shift + delete basmış geçmiş bana. Ulan görünmezliği icat ettim de benim mi haberim yok.
Gelecekte hiçbir kimse tarafından hatırlanmamaktan yani yapa yalnız olmaktan korkuyor musunuz?
Ölmüşken nasıl korkayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.