uPlay Authentication Sorunu

G_Theill

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2014
Mesajlar
348
Yer
Dragos
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Elektrik - Elektronik Mühendisi
Merhaba.
Yoğunluktan mı kaynaklı bilmiyorum, Uplay hesabıma erişemiyorum, sizde de oluyor mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
uPlay herhalde Watch Dogs release'ine yeterince hazırlanmamış, uPlay hesabıma erişemiyorum. Benzer sıkıntısı olan var mı, yoksa sorun benden mi kaynaklı ?

10-15 dakikalık ısrar sonucunda uPlay bağlanmayı başardı. Görünüşe göre authentication serverları çökmemiş fakat yoğunluk altında eziliyor.

Resmi twitter hesabında Ubisoft açıklamada bulundu genel bir sorun var. Üstesinden gelmek için çalışıyoruz demişler. Ben saatlerdir giremiyorum. Hatta bir ekleme yapayım, GeForce Experience sistemi bile felç olmuş durumda bağlantı hatası veriyor. Sürücü denetle denildiğinde.
 
Before:

-Oyun release etmeyi Blizzard'dan öğrenecek değiliz !

After:

-Şimdi bağlanamayan bazı kullanıcılar görüyoruz..

:D

Umarım çabuk giderirler sorunu. İndirmeye başladım ben, sonrasında sıkıntı yaşamam inşallah.
 
Ben erişime açıldığı anda, Steam üzerinden sabah indirdim. Yarım saat sürmedi indirme işlemi, ama ilk oynamaya başladığımda bir gariplik olduğu belliydi. Server bağlantınız yapılıyor diyerek daha açılış ekranında karşıladı ve 2 saat kadar oynadıktan sonra kapattım. Kapatış ile şu saat oldu giremiyorum.

Güncelleme:
Şuan sistem açıldı. Girmeyi deniyorum... Evet düzgün girilebiliyor sisteme.
 
Son düzenleme:
Sabah saat 8:40'da denedim en son evden çıkmadan hemen önce. Download'um tamamlanmıştı, hızlı şekilde oyun kuruldu, başladı.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı