Çözüldü uPlay has detected an error... Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

TunaAydn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bugün Steam'den Far Cry 5'i indirdim ve oyuna tıkladığımda "uPlay has detected an error it can't recover from and must shut down. Crash dump created at 'C:/Program files (x86)/Ubisoft/Ubisoft Game Launcher/crashes'' hatasını aldım. Şimdi öncelikle internette dolanan meşhur Appdata'daki Ubisoft Game Launcher silme taktiğini denedim ve başarısız oldum çünkü dosyayı sildikten sonra her Far Cry ikonuna tıkladığımda aynı hatayı almaya devam ettim üstelik dosyanın eski konumuna geldiğimde tekrar karşımda aynı dosyayı gördüm. Yani anlayacağınız bu dosyayı silemiyorum ne yapmam lazım?

*Far Cry 5 taşınabilir HDD'de yüklü, uPlay ise C sürücüsünde yüklü(D'ye yüklediğimde de aynı sorunla karşılaştım)
*Oyunu C'ye alamam çünkü yer yok.
*Taşınabilir diskten kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü ETS 2 sorunsuz çalışıyor.

Çözüm
Arkadaşlar sonunda buldum çözümü. Benim izlediğim adımlar şöyle siz de herhangi bir Uplay ile bağlantılı uygulamada bunu deneyebilirsiniz bende oldu sizde de olma ihtimali yüksek :D.
internet bağlantısını kesip Far Cry 5'e tıkladım ve Uplay'e bağlanmaya çalıştı ve bir süre sonra doğal olarak hata verdi. Ben de PC'yi internete bağlayıp "try again" butonuna bastığımda birkaç yüklemeden sonra oyunu açtı. Şimdilik her seferinde aynı işlemi yapıyorum sorun düzelene kadar :D Save'ler ile ilgili bir problem yaşamadım ayrıca.

Deneyin hocam sorununuz çözülürse çözüm yönteminizi bizimle paylaşıp çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz. İllaki birini en iyi cevap seçeceğim dersen ben hep buradayım bu arada 😂

Veriyorum hocam en iyi cevabı hallettim sorunumu senin de gönlün olsun :D.
Denedim hocam herhangi bir sıkıntı bulmadı, hala aynı hatayı veriyor bu arada
Aklıma nedense kaldırıp tekrar yüklemekten başka bir çözüm yolu gelmiyor. Belki de uygulamanız güncel değildir bir de uPlay Launcher güncellemeyi deneyin.

onu da denedim değişen bir şey yok. Şu Ubisoft Game Launcher dosyasını silebilsem her şey düzelecek gibi geliyor.
Deneyin hocam sorununuz çözülürse çözüm yönteminizi bizimle paylaşıp çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz. İllaha birini en iyi cevap seçeceğim dersen ben hep buradayım bu arada 😂

Arkadaşlar sonunda buldum çözümü. Benim izlediğim adımlar şöyle siz de herhangi bir Uplay ile bağlantılı uygulamada bunu deneyebilirsiniz bende oldu sizde de olma ihtimali yüksek :D.
internet bağlantısını kesip Far Cry 5'e tıkladım ve Uplay'e bağlanmaya çalıştı ve bir süre sonra doğal olarak hata verdi. Ben de PC'yi internete bağlayıp "try again" butonuna bastığımda birkaç yüklemeden sonra oyunu açtı. Şimdilik her seferinde aynı işlemi yapıyorum sorun düzelene kadar :D Save'ler ile ilgili bir problem yaşamadım ayrıca.

Deneyin hocam sorununuz çözülürse çözüm yönteminizi bizimle paylaşıp çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz. İllaki birini en iyi cevap seçeceğim dersen ben hep buradayım bu arada 😂

Veriyorum hocam en iyi cevabı hallettim sorunumu senin de gönlün olsun :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı