"uPlay has detected an unrecoverable error" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

samsepiol

Kilopat
Daha fazla  
"uPlay has detected an unrecoverable error and must shut down"
"uPlay kurtarılamaz bir hata saptadı ve kapatılmak zorunda"
Arkadaşlar internette uzun bir araştırma yaptım fakat kesin bir çözüm bulamadım. Daha önce de almıştım bu hatayı, yine karşıma çıktı insafsız. Daha önce 3 hafta denedikten sonra çözümü formatta bulmuştum ancak şu an format atarsam milyon tane verim gider, atamam. Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi? Çok sıkıldım artık bu meretten.

Denediğim işlemler:
- Crashes dosyasını silme,
- Appdata dosyasındaki Ubisoft Game Launcher'ı silme,
- Silip güncel versiyonu manuel olarak indirip farklı diske kurma.

Bunlardan hiçbiri çalışmadı, yardım ederseniz çok mutlu olurum.

"Uplay has detected an unrecoverable error and must shut down"
"Uplay kurtarılamaz bir hata saptadı ve kapatılmak zorunda"
Arkadaşlar internette uzun bir araştırma yaptım fakat kesin bir çözüm bulamadım. Daha önce de almıştım bu hatayı, yine karşıma çıktı insafsız. Daha önce 3 hafta denedikten sonra çözümü formatta bulmuştum ancak şu an format atarsam milyon tane verim gider, atamam. Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi? Çok sıkıldım artık bu meretten.

Denediğim işlemler:
- Crashes dosyasını silme,
- Appdata dosyasındaki Ubisoft Game Launcher'ı silme,
- Silip güncel versiyonu manuel olarak indirip farklı diske kurma.

Bunlardan hiçbiri çalışmadı, yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Merhabalar, bu sorunu çok uzun zamandır yaşıyordum. Söylenilen her şeyi denedim, yabancı siteler vs. her yerin altını üstüne getirdim. Neredeyse yeni dil öğrendim sorunu çözebileyim diye . :) Ancak tüm denemelerime rağmen başarılı olamadım.

En sonunda arkadaşım bir de interneti değiştir bakalım deyince hemen telefondan hotspot açıp bilgisayara bağladım. Sorun anında çözüldü. Eğer bağlandığınız Wi-Fi'de güvenli internet vs. gibi bir durum varsa Ubisoft Connect sıkıntı çıkarıyor bunu öğrenmiş oldum. Deneyin derim.

İyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı